Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyłączanie sie metina, znaki zapytania

Plesniawek#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram na plu i czesto wylacza mi sie metin, tzn. czasami gram 2h i nic, a czasami wejde, przejade kawalek i sie wylacza. Czesto tez jest tak, ze jak mi sie wylaczy, probuje znowu wlaczyc to wyskoczy od razu okienko ze znakami zapytania i dopiero za drugim razem wchodzi. Dzisiaj mialem taka sytuacje, ustawiam sklep, prawie caly i rozne rzeczy wiec rozne ceny to chwile zajelo, kliknalem ok zeby sie zrobil sklep i wylaczylo metka od razu. Wlaczam drugi raz, znaki zapytania. Wchodze znowu daje sklepik, ide sie napic, wracam i metin wylaczony. Moze to byc spowodowane tym, ze mam mobber hacka? Tego od kamera. Nawet jak wylacze to male okienko z nim to tez wywala metka, a czasami przez 1h robie postacie i dropie skarpety w m1 jadac na mobberze i nic nie wywala wiec sam nie wiem czy to przez niego. Jakies propozycje co z tym zrobic?

Opublikowano

Winne temu zdarzeniu może być sporo rzeczy np. źle spatchowany client.

Najlepiej byś zrobił wstawiając tutaj zawartość pliku sysser.txt - Który znajduje się w cliencie Metina. Zawartość należy skopiować od razu po wyskoczeniu tego błędu (Przed kolejnym uruchomieniem clienta).

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mozliwe z powodu mobber hacka. Wyłącz antywirusa o ile go masz. Jeżeli nie - reinstal metina/ wywal mobber hacka i zobacz czy nadal wywala.

GzJUyGg.jpg

Opublikowano

Reinstaluj metina i wyłącz antywirusa, możliwe, że on blokuje Ci grę poprzez włączenie hacka.

701e5b581acb1.png

Gadu-Gadu: 11775833
Prywatną Wiadomość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...