Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na Invoria s2

MyszPolna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko, admin mnie przylapal na wh na invorii, nie dostalem bana, bo normalnie na tym koncie siedzialem, po czasie wylogowalem sie, wlaczylem metina i na kazdym koncie mam blad podczas laczenia, na laptopie normalnie smiga. Jest mozliwosc ze admin mi zaaplikowal jakiegos wirusa? Moze maja blokade na nie wiem karte sieciowa? Bo ip mam zmienne probowalem resetowac.. Rejestr czyscilem i nie wiem.. Jakies podpowiedzi?

Opublikowano

Kuzwa, nie mam pojecia naprawde.. Wprowadzili te logi.. i banik wpadl :) Normalnie sie loguje na konto, smigam zadnego bana, kartoteka czysta... clienta instalowalem jeszcze raz, patchowalem.. I do tego wszystkiego zablokowal mi karte dzwiekowa xDDD niczym Tiger.. nie no zarciki.. ktos sie juz z tym spotkal?

Opublikowano

Nie, wczoraj zostało do tematu invori dodane ze mogą wykywać trza było od tamtej pory nie uzywać, nie ma sensu na tym serwie cheatować bo sie po prostu nie da, chyba ze wait hack na dungi, ale to i tak wykryja po logach

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...