Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta Graficzna (Gry Czarny ekran)

Roket Fjuel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem, wziąłem od kumpla kartę graficzną RADEON X1650 no i chciałem sobie wiadomo pograć lecz tu wystąpił błąd ponieważ gdy włączam grę te wstępne filmiki działają wszystko ładnie ale gdy już gra przejdzie do menu głównego mam czarny ekran ale muzyka gra w tle i mogę sobie latać po "new game" load game" "ustawienia" słyszę jak skaczę po tym menu lecz nie mam wgl obrazu lub też jest taka sytuacja jak na tym zdj (NFS undergrand 2) c49d89a2af73d.jpgdodam że sterowniki mam aktualne od karty graficznej kiedys miałem model tej karty w kompie i było wszystko ok ale teraz nwm o co chodzi, prosze o pomoc dziękuje z góry.

Opublikowano

Hmmm, z tego co podałeś to może być wina sterowników/słabej karty graficznej. Zainstaluj najnowsze stery i zobacz czy dalej tak jest. Zaktualizuj także system (Panel Sterowania\Update). Jeżeli to nic nie dało napisz specyfikacje komputera.

reklama.png

Opublikowano

Hmmm, z tego co podałeś to może być wina sterowników/słabej karty graficznej. Zainstaluj najnowsze stery i zobacz czy dalej tak jest. Zaktualizuj także system (Panel Sterowania\Update). Jeżeli to nic nie dało napisz specyfikacje komputera.

trzeba było zainstalować starsze sterowniki do karty i juz jest wszystko ok :) tylko teraz jest problem z instalacja "Windows Visual 2005 redistributable" (c++) podczas istalacji wyskakuje błąd "Win32 Cabinet Self-Extractor" i jest tylko przycisk zamknij 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...