Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Fly - latanie na trybie kreatywnym

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z fly dla rang z tego co czytalem essentials.fly zezwala na latanie ale tylko w trybie kreatywnym tak tez bylo jesli nadalem to randze bez * bedacej na surv to nie mial permisji do uzycia fly dlatego pobralem plugin o nazwie fly jest tylko problem z epo zabraniu rangi graczowi moze on nadal uzywac komendy fly nawet jesli teorytycznie nie ma do nie dostepu dopoki nie przladuje serwera lub gracz sie nie przeloguje dlatego pytam czy jest sposob na dodanie taj komendy jakos inaczej lub jakis zamienny plugin

@Edit NVM cos mi sie pierdoli serwer juz mam dobrze zrobione (jak to brzmi)

sory za temat

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Jednak jest zle da sie tak jakos zrobic zeby komenda ktora jest w commandblocku

/fly @p off [r=3]

byla uzywana np co 1sec?

chodzi mi o to ze jak np wbijesz na warp parkour to komeda lub plugin wylaczy ci flya

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Ja bym sie w to nie bawil, w multiverse core w pliku worlds masz tam opcje fly i jezeli ktos zmieni swiat automatycznie mu wyłącza a komende fly mozesz zablokowac przez ./rg flag __global__ blocked-cmds e,fly

A jezeli chcesz przez command-blocka to ./fly @p off i dajesz na to plytke naciskowa. Commandblock dziala na 2 kratki wiec mozesz dac pod podłogę cmdblocka a płytkę na podłodze ;)

//edit co 1sek to jak? Ze bez płytki naciskowej?;D

39740

http://www.mclista.pl/39740

Daj diamencika ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...