Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skiny Blood Moon Elise i Thresha dostępne

Aeternum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/champions-skins/skin-release/elise-i-thresh-zakladaja-maske-krwawego-ksiezyca

Szkarłatny księżyc plami usiane gwiazdami płótno nocnego nieba, podczas gdy dwie sylwetki wypowiadają starożytną przysięgę obiecującą wierność. Wypowiedziane zostają ostatnie słowa. Krwawe światło wystrzeliwuje z ich ciał. Moc krąży w ich odmienionych żyłach gdy maski materializują się w ich dłoniach. Thresh i Elise oddają się Krwawemu Księżycowi.

Dołącz do szeregów starożytnej sekty razem z Elise i Threshem Krwawego Księżyca, dostępnymi teraz w sklepie League of Legends za 975 RP każde. Możesz również kupić Ikonę Krwawego Księżyca za 250 RP.
Jeżeli masz ochotę na więcej, możesz dorwać wszystkie pięć skórek oraz ikonę Krwawego Księżyca w Zestawie Krwawego Księżyca z 20% zniżką za 3920 RP (7524 RP jeżeli potrzebujesz bohaterów) do 08:59, 13 stycznia czasu polskiego.
Opublikowano

Tresh - owszem fajny.

Elise - W grze? Fajna. Ale splashart... Cycki ma jak nałogowa palaczka (klapnięte), do tego jej nogi wydają się być grube...

Opublikowano

Tresh - owszem fajny.

Elise - W grze? Fajna. Ale splashart... Cycki ma jak nałogowa palaczka (klapnięte), do tego jej nogi wydają się być grube...

Jak walisz to splash artów to może i ci to przeszkadzać.

Ogólnie skiny bardzo fajne, trash wreszcie ma porządnego, a eliska się świetnie prezentuje, spory + dla rito

Opublikowano

Racja, Elise na splasharcie jest trochę paskudna, co do Thresha to instabuy ^^

Opublikowano

Skiny w grze do dupska. Jedynie podoba mi splashart do Elisy. Skromny, bez wyjebanych cycorów, a zarazem mroczny, czyli taki jaki ma pasować właśnie do tej postaci. 

Opublikowano

Jak dla mnie fajne skiny kupilem kazdy i powiem ci co sie wypowiadaja to niech lepsze stworza.

I dziekuje ze na mpc to udastepniles bo ja osobiscie nie umiem odpalic lola lub ich strony :-)

Opublikowano

KAPPA XDDD

@AntyWarrn

Skiny sa mega slabe, napewno nie kupie, mam 20k rp i czekam na championship riven (nie wiem ile bedzie kosztowac ;c)

Championship Riven już raczej nie zobaczysz w sklepie. ;)

Ogólnie skiny są fajne, ale Threshem za bardzo nie gram a Eliska już wyleciała z mety..

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Fajne do eliski kupiłem zaje*sta, z kolegami gramy sobie kalista/tresh Blood Moon na bocie i elise na jungli :D.

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...