Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na darmowe grzybko-poszukuje

Matixus1117

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam jakiegoś sposobu na darmowe grzybki, przejrzałem 3/4 jak nie wszystkie tematy i nic mi nie działa. Ze zmianą IP mnie wylogowywuje, próbowałem na różne sposoby od hide ip do bramek proxy i w hide jest logout  a w bramkach wyskakuje ,że nie mam zainstalowanego adoble flash playera. Polećcie mi coś z czego sami korzystacie i napiszcie jak to robicie. Z góry wielkie dzięki :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie ma żadnego sposobu na uzyskanie darmowo dużej ilości grzybów, zawsze musisz zapłacić.. To jest waluta premium którą za darmo uzyskasz albo bonusowo albo za eventy... Możesz jeszcze oglądać te filmiki ale za dużo grzybów z tego nie uzyskasz.. 

Najlepiej zainwestować z resztą te grzybki w cale nie są takie drogie żeby szukać jakiś dziwnych metod które gdzieś tam u kogoś niby działają (ale to naprawdę rzadko).

UGBPHQ1B.png

Opublikowano

Nie da rady zdobyć w darmowy sposób grzybów.

Pisanie bezsensownych postów to moja specjalność.

|Ostrzeżenia| ---> 55% <---

Opublikowano

mozesz ustawić bota na najkrótsze zadania, ale nie mozesz mieć żadnego wierzchowca, wtedy jest największa szansa na zdobycie grzybka podczas wyprawy, nie zarobisz na tym kokosów ale to zawsze coś 

Opublikowano

wszystko nadal dziala ;p mozna jeszcze zdobyc free grzybki ;)

Nie wprowadzaj ludzi w błąd bo nic nie działa

6jnc40.gif

Opublikowano

Jak na razie możemy zapomnieć o darmowych grzybkach..

Zmiana IP nie śmiga z telewizorkiem też jest jakaś lipa bo jak na niego klikam to odlatuje albo się pojawi okienko i czarne tło i to wszystko.

76561198375594763.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma darmowych grzybków na oficjalnych serwerach.

Ew. codzienne filmiki lub za misje

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hehe błąd, - jest sposób, a mianowicie Hide ALL IP + Mozilla Firefox 12 tryb prywatny ;) Dziś "zarobiłem" w ten sposób około 50 grzybków :)

Opublikowano

nadal mozna wyciagnac sporo darmowych grzybkow :)

wczoraj sprawdzilem (chociaz nie gram juz w sf)

3/4 grzybki/min wiec zle nie jest

przy promocji(video x2) mozna luzno 500+ nabic o ile dobrze pamietam.

@t

wystarczy tylko ip zmienic

Opublikowano

Daa sie... dziś jest 20% na grzybki i z reklam 2 grzybki zamiast 1. Od 9:00 zarobiłem 22 grzyby. Wystarczy zmieniać IP na mozilli przez dolusa. Proste i skuteczne, ale po zmianie IP TV przylatuje od 1 do 5min a nie tak jak kiedyś od razu. To jest - ale na 1 IP może być nawet 15 TV

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...