Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z niekończącą się pelerynką

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam probilem z niekonczaca sie pelerynka

dodalem questa

quest pelerynka begin
state start begin
when 70038.use begin
pc.aggregate_monster()
end
end
end

Zmienilem type na 18,   nadal nie dzialaa   

czytalem ze jescze subtype na 10   ale nie chce sie zmienic probowalem z 10 razy i nic  Czy to przez to ? jak przez to to jak do dodac bo przez navicata dodaje, potem konwertuje i nie ma pisze "0"  prosze o rady i wskazowki 

Opublikowano

konwerter JachuPL

zrobil bym difem ale nie ogarniam tych dif'ow 

@ jaki dif dziala na terenzo plikach ? po probowalem 2 i nie dzialaja, pomoze ktos ? 

Opublikowano

Jak wgrywam difa do game i potem chce wrzucic spowrotem przez filezille to mi nie chce wgrac failed transfer :

Error: /usr/home/mt2/share/game: open for write: failure

Error: File transfer failed
Opublikowano

Jak wgrywam difa do game i potem chce wrzucic spowrotem przez filezille to mi nie chce wgrac failed transfer :

Usuń stary game i wrzuć ten z wgranym diffem.
Opublikowano

po co go wprowadzacie w blad? typowe myslenie pseudo technikow metin2, cos nei dziala w 1 sposob, jebac to zrobimy w 2. BLEDY SIE K***A ELIMINUJE A NIE OMIJA!

@topic
nie rob zadnym difem, bo zmieniasz bez sesu game i tyle,
powiedz mi dlaczego nie mozesz zmienic recznie w navi tego t/s 18/10? bo nie rozumiem, masz tabelke read only moze?

nie wiem po co uzywasz jakis konwerterow, skoro ustawiasz to tylko po stronie serwera i klienta nie ruszasz...

Opublikowano

@Join 

to tak uzywam konwertera bo na plikach terenzo navi nie jest polaczony z ftp (czy jak to sie nazywa) chodzi o to ze nie jest polaczony 

z serverem i trzeba recznie dodawac. 

a z tym t/s  to jest tak,  wpisuje to 18/10   zapisuje  i  exportuje   "export wizard"     i jak to pobieram to odrazu samo mi sie przestawia subtype na "0" w navicacie

i w pobranym dokumecie tekstowym 

@Edit

Juz wszystko działa :) dif zadziałal dzieki za pomoc do zamkniecia 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...