Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duży Problem z telefonem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zakupiłem sobie samsung galaxy ace 4 SM-G357F2 (Napisałem to bo są rózne modele ace4,lte i takie tam)

Otóż gdy instaluję grę np.asphalt no i ta gra zajmuje z jakieś 2 gb mam wolne 4gb wszystko jest ok ale gdy odinstalowuje ją to nie zwalnia mi pamięci.

a wię wchodzę w pamięć i tam są używane te które mam zajmują 1gb zgadza się oraz różne pliki (co to właściwie jest?) po wejściu w nie jak widać nie ma żadnych dużych plików jakieś tylko 38mb A więc jak znależć tamte które są ukryte próbowałem różnymi programami typu clean master czy sd maid ale nie czyściły mi tego po podłączeniu do kompa też nie ma tych plików i już nie mogę instalować nic co ma więcej niż 800mb bo nie mam niby miejsca post-903281-0-28930400-1420736128.pngpost-903281-0-26951700-1420736133.pngpost-903281-0-06989000-1420736139.pngpost-903281-0-78901600-1420736162.png

Opublikowano

Hohoho żeby to było takie łatwe to bym tu nic nie pisal po odinstalowamiu gier ich pliki na karcie znikają ale jakby gdzieś pozostawały w telefonie bo miejsce sie nie zwalnia patrzylem tez na kompie właczajac opcje ukryte pliki ale tez nie mogłem tego znalezc

Na screenach widac że jest to w różne pliki tylko gdzie skoro w telefonie i na kompie nigdzie tego nima

Opublikowano

No to poszukaj po folderze Android, zwykłym folderze itp. Pliki nie znikają, być może w różne pliki nie są pliki gry a Twoje.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Dobra już naprawiłem było to banalne po prostu w tej wersji androida którą mam występują jakieś błędy z obliczaniem pamieci i wystarczy po odinstalowaniu jakichś gier programów zrestartowac telefon temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...