Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] MoCreatures na Dedyka

LorDoNaT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! mam serwer dedykowany na hostingu fiberhost.pl Aktualnie serwer jest na Wersje 1.7.9 lub 1.7.4 no ogólnie ta wersja przed 1.8.1 bo nie mają jeszcze tego silnika. Chciałbym się dowiedzieć jak mam wgrać Mod - MoCreatures na ten serwer. Chodzi mi o dokładną instrukcje nie jakieś odsyłki do tematów które nie działają/nie pomagają lub które nie mają nic do tego. Ogólna wersja silników wygląda tak :
nb1b7.jpg

Bardzo by mi zależało na jakimś dobrym poradniku lub jakimś konkretnym wytłumaczeniu jak mam to zrobić. Z wgraniem Mo Creatures na Singla nie będę miał problemu. Dodam że używam Wersji NoPremium a launcher jest "Shiginima" Jestem osobą mało ogarniętą w tych tematach więc... Proszę o pomoc. Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Opublikowano

Do modów musisz mieć mcpc+, cauldron. Forge 10.12.2.1121 jest na wersje 1.7.2 więc do wyboru masz 4 silniki. 

Jeżeli wybierzesz silnik mcpc+ to tylko 1.6.4 chyba że wolisz 1.7.2 to forge 10.12.2.1121.

A moda pod daną wersję gry wybierasz.

Opublikowano

Żeś mi tak powiedział że nic z tego nie rozumiej i żadnej instrukcji mi nie napisałeś.

Jaką chcesz wersje minecrafta 1.7.2, 1.6.4, 1.6.2, 1.5.2 ? Potem napiszę co dalej :D

Opublikowano

1.7.2 :D

No to wybierasz silnik  forge 10.12.2.1121. Ściągasz Mo'creatures na 1.7.2 i wrzucasz do folderu mods. Jeszcze sprawdź czy Mo'Creatures nie wymaga innych modów do działania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...