Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka Postac Jest Najleprza Do Expa?

tytanum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka klasa postaci jest najlepsza do expa i jak hackami można szybko wbic lvl ? za pomoc dam 5 :) wszczesniej grałem w metina i wiem ze z pomocą hacków można bardzo szybk owbic lvl a przygode z Last Chaos dopiero zaczynam amcie dla mnie jakies rady ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

czytałem ze rycerz jest dobry do expa bo ma na najiwecej defa to chyba jest przydatne ?

właśnie sciagam gre zobaczymy jak pujdzie Tytanem :) jak niewyjdzie Tytanem to rycerzem sprubuje

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja polecam też zaklinacza. Duże dmg i obrona po wymaxowaniu kilku skillów. Dodatkowo rządzi po 31 poziomie :lol:

Na PL nie ma chacków nawet cheat engine już nie działa. Na USA i GER są ale ciężko sie samemu gra, a tam częściej na dodatek banują.

x

Opublikowano

@UP

Ostatnio z racji że zapowiada się modek dla mnie to zacząłem grać... Najpierw USA - wiadomo hacki (nie chacki) są.... Ale crashują mi grę, w dodatku przycina się... - mam co 5 min od nowa włączać i na spota chodzić? Wole iść na PL i bez hacków pykać, ale musiałem spróbować Att speeda bez problemu zrobiłem, walk też.... tylko z szybkością nie można przesadzać bo kickuje - a co z USA? z CE nie przycina się, mogę większą szybkość dać i nie crashuję, jeżeli będziecie chcieli napisze co i jak (jeśli tego nie było)

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

Jak znasz język i umiesz się do gadać to czemu nie. Szybko sie dowiesz co chcesz porozmawiasz, kupisz, a większość grających może zna pare słówek i pisze w jednym czasie, więc ciężko takiego skapować. Nasze serwery stoją w niemczech więc nie ma sie ponich co spodziewać, z resztą i tak już support nie ma dużych zysków bo większość cashu ludzie kupują na allegro albo ebayu, albo w odrazu w grze, a tylko z tego sie utrzymują. Już nie ma tylu reklam o last chaos co teraz o metinie na jaką strone wejdziesz to metin i metin ... Ja nie gram na hackach, nie grałem i nie będe grać. Na zagranicznych serwerach jak widzą takiego polaczka to od razu maja na niego oko bo zazwyczaj mamy opinie hakera :lol: Cashu rzadko kto kupi za dolary więc prawie żadnego zysku z nas nie mają. Myśle że gracze z hiszpanii, niemiec są nieco starci od polskich i dużo myśla podczas gry, a nie grają tylko po to żeby grać na pałe ...

x

Opublikowano

ta na zagranicznych serwerach mamy opinie hakerów :) a co do Last Chaos to nie opłaca sie grac hakami psuje to całą zabawe już lepiej grac hackami w metina ja tylko czekam na nowy serwer i wruce na metina by hakowac :) ale w Last Chaos też nie przestane grac bo naprawde fajna gierka :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...