Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ETS 2 - Brak zlecen (wtf?)

SmilieS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakupilem sobie gierke, fajnie sie gra, zajmuje na wiele godzin, ale samemu troszku nudno wiec stwierdzilem ze z kumplami pogram na multi. Po tym jak wbilem, wzialem zlecenie, ze Szczecina do Poznania, dojechalem, oczywiscie nie wiem jakim cudem ale mialem 51h obsuwy, ale to juz inna rzecz, chodzi tu o to ze jak probuje wziac kolejne szybkie zlecenie to lista jest pusta. Pomozecie?

Opublikowano

Przeinstalowac gre moge, ale tego smiecia na moim komputerze nie zainstaluje... wiecej to problemow robi niz usuwa. Takie jest moje zdanie o CC.

Opublikowano

Przeinstalowac gre moge, ale tego smiecia na moim komputerze nie zainstaluje... wiecej to problemow robi niz usuwa. Takie jest moje zdanie o CC.

Też tak uważam, ale wystarczy, że przeczyścisz rejestry potem go wywal. ;)

Opublikowano

Nie mam problemow z odpaleniem gry, po co mialbym zmieniac zgodnosc?

Masz pewnie na multiplayer brak zleceń ?? jeśli tak to wystarczy że  pojeździsz  na Single Player do momentu kupienia własnego tira i będzie spokój :) 

Opublikowano

Mam to samo robisz tak że jedzies się przespac na singlu albo resetujesz ekonomie:

Włącz ETS2 i w konsoli wpisz g_force_economy_reset 1

Zresetuj ETS2

W konsoli wpisz g_force_economy_reset 0

Graj

Opublikowano

Wystarczy się przespać w hotelu. Wtedy zlecenia się restartują i odnawiają.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

1. Wchodzimy do C:/moje dokumenty/euro truck simulator 2
2. Otwieramy plik „config” (np. za pomocą notatnika)
3. Szukamy linijki uset g_console „0”
4. Zmieniamy „0” na „1”
5. Zapisujemy
6. Uruchom grę, podczas rozgrywki wciśnij tyldę „~”

Z góry ekranu, powinna wysunąć się tzw. konsola.

7. Wpisz w konsolę komendę g_force_economy_reset 1

8. Koniecznie uruchom jeszcze raz grę.

W tym momencie, powinny się ukazać wszystkie zlecenia. Jeśli nadal ich nie będzie, powtórz czynność. Wpisz jeszcze raz komendę i ponownie uruchom grę.

9. Gdy zlecenia się pojawią, w konsolę wpisz komendę g_force_economy_reset 0

Nie musisz w notatniku wyłączać konsoli, może się jeszcze przydać do innych komend czy ponownego resetu zleceń icon_wink.gif

juto50.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...