Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Muzułmanie

Hola

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Nie wiem czy jest taki temat, ale jestem ciekaw.

Co się dzieje we Francji? Podobno muzułmanie zabili 10 osób w jakiejś redakcji i do tego widziałem ostatnio ten filmik:

Co o tym sądzicie? 

VNp6c2U.png

Opublikowano

Europa zapłaci za lewacką politykę, ale niech dalej przygarniają turbanów.  Macie waszą tolerancję do mniejszości narodowych.

Opublikowano

jakby gazeta fakt dała karykature boga do gazety, tez by mochery wpadły i zaczeły napierdalać maczetami, więc o co Wam chodzi?

Opublikowano

jakby gazeta fakt dała karykature boga do gazety, tez by mochery wpadły i zaczeły napierdalać maczetami, więc o co Wam chodzi?

Ale bez przesady, zabijać?

To jest chore.

A ten policjant na ulicy? Co zrobił, że się rzucili na niego jak zwierzęta?

VNp6c2U.png

Opublikowano

Ale bez przesady, zabijać?

To jest chore.

A ten policjant na ulicy? Co zrobił, że się rzucili na niego jak zwierzęta?

Może faktycznie pomyśleli, że to pies i na kebaba chcieli przerobić? ffs, ale to gimbusiarskie xD

Nevermind, fakt faktem, zabijać za religie są zdolni tylko oni i polskie psychopatki po 60stce. Ja tam licze na to, że jakaś wojna wreszcie wybuchnie tak jak to ten smiesnzy jasnowidz przepowiedział. :D

Opublikowano

Toć to podludzie są. "Pokojowa religia" chodzą po świecie i zabijają, bo... bo c**j wie co mają w swych głowach. Oby świat (albo przynajmniej europa) się obudził i nie dopuścił do islamizacji. 

Opublikowano

Może faktycznie pomyśleli, że to pies i na kebaba chcieli przerobić? ffs, ale to gimbusiarskie xD

Nevermind, fakt faktem, zabijać za religie są zdolni tylko oni i polskie psychopatki po 60stce. Ja tam licze na to, że jakaś wojna wreszcie wybuchnie tak jak to ten smiesnzy jasnowidz przepowiedział. :D

Oby wojny nie było, bo to najgorsze co może być.

Przykładowo ja mieszkam w UK gdzie jest MNÓSTWO muzułmanów i nigdy nic mi się nie stało. Dopiero po tych akcjach we Francji trochę się boję a im właśnie o to chodzi.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Oby wojny nie było, bo to najgorsze co może być.

Przykładowo ja mieszkam w UK gdzie jest MNÓSTWO muzułmanów i nigdy nic mi się nie stało. Dopiero po tych akcjach we Francji trochę się boję a im właśnie o to chodzi.

Zawsze jakaś adrenalinka, ale zawsze mozesz wrocic do polski, kto Cie tam trzyma...

Opublikowano

mozesz mi przypomniec ilu ludzi w ostatnim roku zginelo z rak ludzi krzyczących "KREW CHRYSTUSA! CHRYSTUS PONAD WSZYSTKO!"

a ilu z rąk muzułmanów krzyczących "Allah Akbar"?

:v :v :v :v :v :v

Jakby babcia miała wąsy to by była dziadkiem.

Jesli mam wybierac między fanatykami obu religii to stare babcie wydaja sie przyjemniejsze od fanatycznych morderców.

Opublikowano

mozesz mi przypomniec ilu ludzi w ostatnim roku zginelo z rak ludzi krzyczących "KREW CHRYSTUSA! CHRYSTUS PONAD WSZYSTKO!"

a ilu z rąk muzułmanów krzyczących "Allah Akbar"?

:v :v :v :v :v :v

Może nie krzyczeli "krew chytrusa" ale z rąk chrześcijan ginie bardzo dużo ludzi. #szachmatXD

Opublikowano

Ja tam licze na to, że jakaś wojna wreszcie wybuchnie tak jak to ten smiesnzy jasnowidz przepowiedział. :D

Ci najbardziej napaleni na wojnę, pierwsi spierdolą.

Europa zapłaci za lewacką politykę, ale niech dalej przygarniają turbanów.  Macie waszą tolerancję do mniejszości narodowych.

Ty w ogóle masz o tym jakiekolwiek pojęcie (nie licząc wiedzy zaczerpniętej z Demotywatorów)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...