Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak edytować grę?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak edytować grę, która znajduje się na Android przez komputer.(Jeżeli nie chcesz czytać historyjki dlaczego to robię. To przeleć do !) Otóż, grałem sobie w grę, i w końcu miałem staty po 93%-95%. Jednak złapałem kontuzje i w kolejnym meczu też złapałem kontuzje. Wtedy wylądowałem w szpitalu i staty spadły mi do 50%. Zdenerwowałem się, więc postanowiłem edytować save. Root'a posiadam to ściągnąłem program do grzebania i w końcu znalazłem "ukochaną" grę. Jednak spędziłem trochę czasu na szukaniu save. W końcu trafiłem do save i plików -.sol . Otworzyłem je jednak zamiast tego były zwykłe znaczki(jakieś znaki zapytania w deltoid), więc postanowiłem edytować je przez kompa. ! I od tego zaczyna się mój problem, ponieważ mam widok i edycje tylko na kartę SD i nie mogę jej znaleźć(gry). Czy mogę tą grę/save wyciągnąć i edytować a potem wrzucić czy mięć rozkodowane to w androidzie? 

yiWCsl1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...