Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste konto 30lvl unranked

mario5064

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdzie takie najlepiej kupic ? server nie gra roli czy eune czy euw , na allegro to wiem ale wiem tez ze wlasciciel  pozniej moze je odyskac poprzez support? Jesli ktos wie co i jak to prosze o rady tak zebym po roku go nie stracil =)

Opublikowano

kupowanie kont w lolu to głupota, poprzedni właściciel może je odzyskać bardzo szybko, wystarczy napisać do supportu. Może ono zostać również zbanowane za handel.

Opublikowano

Możesz kupic z epvp/getyoursmurf? a żeby nie być oszukanym poproś aby do konta dali oryginalny e-mail [ten co został podany w rejestracji]( powinni raczej dać ) i będziesz bezpieczny.­

f1a327ea2f.png

Opublikowano

kupowanie kont w lolu to głupota, poprzedni właściciel może je odzyskać bardzo szybko, wystarczy napisać do supportu. Może ono zostać również zbanowane za handel.

Ta strona co podałem, daje ci czyste konto, wylevelowane przez bota, więc nie ma właściciela.

I dają ci od razu maila do tego konta nowego.

Opublikowano

dlatego chce wlasnie ze stronki ktore wbijaja botami bo ludzie raczej robia to masowo i nie sa przywiazani do swoich kont -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...