Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

System reputacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można dodać system reputacji tak jak było kiedyś.

dlaczego? Więcej użytkowników ufa tym którzy mają większą reputację dodawali juz jakieś pliki pomagali ludziom, itp

Nothing

Opublikowano

podsumowując reputacja nie dla dzieci i trolli ;]

w sumie to reputacja jest nie potrzeba ;] bo jak ktoś często się udziela i pomaga innym to raczej jest "znany"

Opublikowano

Ja osobiście jestem na nie reputacji. Gdyż były osoby co się ścigały "Ja mam więcej plusów" i nie dokońca było to fajne. Gdyż były dawana komentarze "Za nic" lub "Bo cię lubię" Zresztą tak czy siak większość użytkowników to osoby ze "starego" mpc ;)

Opublikowano

Reputacja powinna być od 200 postów, wtedy byłoby ok i wtedy mogłaby istnieć.

exModerator MapleStory

Opublikowano

ej po co wam reputacja?

większość dzieci sie wymienia reputacją

zresztą w kogoś profilu jest takie coś jak reputacja tylko że

tam się ocenia kogoś w gwiazdkach

chcesz kopiować moje tut'ki ? kopiuj przecież ci nie zabronię

Opublikowano

Wg. to tylko zbędny problem, a tak jak już wspomnieliście i tak i tak większość się wymienia reputami, więc to i tak nie ma sensu.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Moim zdaniem reputacja jest zbędna. Ludzi którzy często coś dają na forum i nie są oszustami można łatwo poznać, a nawet jeśli ktoś by próbował się pobawić w evul pro hackera to i tak reakcja moderatorów jest bardzo szybka.

A jak będzie reputacja, to ludzie będą dawać poradniki/boty tylko po to żeby mieć "reputka", a nie po to żeby rozwijać forum. Więc sami oceńcie czy to takie dobre. I pojawią się "dasz reputka?"

Opublikowano

Osobiście jestem przeciw, ponieważ dla co niektórych liczy się tylko te parę punktów i wymieniają się aby być ''lepsi'' od reszty.

Osoba szanowana przez resztę nie potrzebuje tych punktów.

Pozdrawiam Heelto.

Opublikowano

Prawdę mówiąc to mi to zwisa, bo traktuję to tylko jako dodatek. Z drugiej strony śmieszą mnie wypowiedzi typu od 89372198371298 postów. Ludzie, czy posty wam przedłużają penisa? Przecież część osób odpowiada tlyko w mało odwiedzanych działach i tylko, gdy uważa to za konieczne. W takiej sytuacji jego 50 postów>>>>(>) twoje 1000. Tak przy okazji - jeśli reputacja już będzie, to radziłbym wyłączyć ujemną (wszyscy wiemy jak działa ludzka zawiść). Niby jest to dodatek, ale jak wprowadzać to dobrze ; )

d27abd6a991af08.gif
Opublikowano
Ja osobiście jestem na nie reputacji. Gdyż były osoby co się ścigały "Ja mam więcej plusów" i nie dokońca było to fajne. Gdyż były dawana komentarze "Za nic" lub "Bo cię lubię" Zresztą tak czy siak większość użytkowników to osoby ze "starego" mpc wink.gif

Masz całkowitą rację...

Reputacja powinna być od 200 postów, wtedy byłoby ok i wtedy mogłaby istnieć.

Wtedy ludzie by za dużo spamowali, a i tak już spamują

15905.png

21571.jpg

4676.jpg

6080.png

Najprostsze zrabianie na świecie!!!

Opcja edytuj nie gryzie!

30abec4b1498517d.jpg

Opublikowano

Może niech każdy punkt reputacji będzie zatwierdzany przez admina? Tylko, że wtedy byłoby za dużo roboty...

Ogólnie jestem na NIE.

Opublikowano

Reputacja Jest Beeee. Dlaczego? Bo ktoś sobie repy nabijał stylem Wymiany a ktoś (jak nasz kolega, jak on się zwał, Tomasz....?) robił za nic - reputy przez dłuuugi czas...Reputacja jest niepotrzebna moim skromnym zdaniem :)

Opublikowano

Dokładnie nooby daja rep - za nic przyjebie sie tak trol (tak było w moim przypadku) i codziennie daje rep - mi to nie przeszkadza zeja mam - 50 a ty + 100 ale to jeste dobibiające jak ktos codziienie daje ci rep- . W przypadku plusów nooby sie wymieniają reputami a potem na kgos zwalają " Ten troll wymienia sie reputami ZAL.PL" (rownierz było tak w moim przypadku O_O).Chyba wystarczy napisac PW z podziekowaniem a nie jakies reputy pogięte -.- -taka jest moja opinia

Myślę że kokosz nie doda repotow czy tak czy tak :P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Można dodać system reputacji tak jak było kiedyś.

dlaczego? Więcej użytkowników ufa tym którzy mają większą reputację dodawali juz jakieś pliki pomagali ludziom, itp

troszku zly pomysl...

poniewaz jakies dzieciaki kazdemu by powstawiali minusy...

CHODZ ZATANCZYMYCZYMYCZYMY WALCZYK

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ja na starym mpc mialem - 100 reputa xD

A tak to jestem przeciwko bo nobki sie zamieniaja reputami i w ogole to bylo lipne ;)

Dla miłościwie wam czytajacym

Pikles

• 3 lata później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...