Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] CounterStrike

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga! Dlugo wyczekiwany serwer Counter Strike w Minecraft wkrotce ruszy! Trwaja ostatnie poprawki, aby gralo sie wam na nim jak najlepiej! Oficjalne otwarcie serwera odbedzie sie 19.01.2015r. o godzinie 17:00, lecz serwer bedzie udostepniony dla graczy juz kilka dni wczesniej. Na otwarciu serwera przewidujemy nagrody w postaci serwerow minecraft oraz teamspeak3. Informujemy takze, iz rekrutacja jest otwarta (chodzi o Administracje oczywiscie).

-GaduGadu: 50775119 (jestem zawsze)

-Ostatecznie PW

Zapisy: Jezeli ktos wezmie udzial w otwarciu, a zarazem losowaniu serwerow to prosze dac lajka.

Opublikowano

Uwaga! Jezeli ktos bierze udzial w losowaniu nagrod (serwerow), musi zostawic lajka pod postem glownym.

Opublikowano

Prezentacja słaba, serwer myślę. że nie wypali. Ale to tylko moje zdanie, już mówię dlaczeog nie wypali. Było już paru pseudoposiadaczy serwer Cs minecraft, ale czy to jest sens w ogole stawiac taki serwer? Moim zdaniem minecraft był zawsze grą dla kreatywnych, a nie do ludzi którzy mają sięnapierdzielać kwadratowymi karabinami. Pozdrawiam

Opublikowano

Cos w tym jest.. Ale czy sv+gildie (kolejny serwer do napier**** sie kwadratowymi mieczami) bylby lepszy? Moze wlasnie warto wprowadzic jakis nowy serwer?

Opublikowano

Prezentacja słaba, serwer myślę. że nie wypali. Ale to tylko moje zdanie, już mówię dlaczeog nie wypali. Było już paru pseudoposiadaczy serwer Cs minecraft, ale czy to jest sens w ogole stawiac taki serwer? Moim zdaniem minecraft był zawsze grą dla kreatywnych, a nie do ludzi którzy mają sięnapierdzielać kwadratowymi karabinami. Pozdrawiam

Ojjj... uwież ten serwer będzie hard.. :)

@Topic

Fajny pomysł, dla pasjonatow cs <3 xD

Opublikowano

Dziekuje za obydwie opinie :)

Serwer jest juz dostepny pod IP: draftcraft.maxc.pl

Opublikowano

Juz mozna podziwiac jedna mape. Do 19.01 (do oficjalnego otwarcia serwera) bedzie dzialal wylacznie tryb deadmatch. Tryb Demolition (bomba c4) zostanie zademonstrowany na otwarciu w wersji beta. Serwer wprawdzie posiada jeszcze bledy, jednak dodalismy pewne niespodzianki, ok ktorych nie byli wczesniej zadnej mowy :) Znajdziecie je na spawnie oraz w zwlokach przeciwnika.

Opublikowano

Jestem niebywale podekscytowany myślą o tym jak bardzo lepszy będzie serwer minecrafta coounterstrike niż oryginalny counterstrike. Czy będzie można strzelać do creeperów? Czy będą mody?

images.jpg

Opublikowano

Niestety, ale serwer bedzie bez modow. Konczymy prace na teksturami broni. Serwer jest jjz dostepny pod ip: draftcraft.maxc.pl

Opublikowano

Przyznam szczerze, że jestem zachwycony tym projektem, Podoba mi się pomysł, jest coś nowego, a nie typowe znudzone survivale. Ten serwer ma coś czego inne serwery nie mają :) 

Oryginalny serwer PvP + Pety + Amulety + Działki + Epicka Autorska Mapa! Klimat Dzikiego Zachodu! 

Oficjalna zapowiedź: 

http://www.mpcforum.pl/topic/1352322-zapowied%C5%BA-waroflife/

Opublikowano

Jutro powinna ukazac sie pelnq prezentacja serwera. Serwer bedzie gotowy na otwarcie. Przypominam: Aby wziac udzial w losowaniu, nalezy polajkowac pierwszy post :)

Opublikowano

Prezentacja serwera już dostępna! Otwarcie dnia 19.01 o godzinie 17:00 !!! Odbędzie się losowanie nagród - m.in. Serwer Minecraft i Serwer TeamSpeak3 ! Zapraszamy wszystkich na serwer: Szczecin.maxc.pl oraz na forum Cs-Szczecin.pl

Oficjalna Prezentacja Serwera: KLIK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...