Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję Grafika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję grafika, w celu tworzenia prostych rzeczy w PS, typu tła logowania, znaczek GM-a, logo itd.Oferuję:miejsce w team, rangę GM-a, zgranych ludzi +18.Więcej na priv.

ezgif-1-018983d124.gif

Opublikowano

ref, serwer stoi na vps, hosting pod stronę posiadam, stronę jakaś też, potrzebny mi grafik do tworzenia małych rzeczy w grafice 2d typu : logo, znaczków, tło questów itd.

ezgif-1-018983d124.gif

Opublikowano

Nie polecam zabłysnął mi swoją głupotą :)

Ty właśnie ją pokazałeś, bo to nie ma nic związanego z tematem a, że jesteś leszczem i nie masz pojęcia o niczym to się nie wyparłeś.Osoba ktora szukała tydzien temu technika jest pseudo technikiem i to są fakty ;)

ezgif-1-018983d124.gif

Opublikowano

Nie polecam zabłysnął mi swoją głupotą :)

A to dziwne, bo ja z nim współpracuję i to spoko osoba. Pomysłów od ciula ma ;) Sympatyczny i wie czego chce.

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Moim zdaniem nie. ;) Każdy ma swoją opinie w takim razie dalej nie polecam ! ;)

Opublikowano

Ogólnie zawsze w ogłoszeniach o poszukiwaniu posady boli mnie właśnie fakt bardzo mało treściwego wątku. Nie każdy może Cię znać tak jak @xOstateczny i wiedzieć jaki jakieś, co potrafisz oraz jakie masz plany. Powinieneś to w miarę ogólnikowo opisać, bo dzisiejsze realia są takie "Oho nic nie opis, jeszcze mam mu na PW napisać. CLOSE". Dlatego mała rada ode mnie, popraw nieco wątek, aby przyciągał, a nie odpychał. 

Nie podoba mi się również sytuacja z posadą GM'a w zamian za wykonanie jakichś banalnych grafik. To raczej bardzo odpowiedzialna posada i zająć ją powinna osoba z doświadczenie, a nie pierwszy lepszy grafik. To tylko pokazuje, że administracja do najlepszych należeć nie będzie.

Ogólnie mam neutralne zdanie tylko z tego powodu, że Cię nie znam. Oczywiście życzę powodzenia w szukaniu osoby do teamie, jednak weź sobie moje rady do serca.

Opublikowano

Napisałem "więcej na priv" handel na mpc zakazany :) Napisałem wystarczajaco a jeśli ktoś jest zainteresowany napisze na pw.Tymbardziej jeśli ktoś się zajmuje prostymi rzeczami od np tworzenia autorskiego layoutu, interface client. Czy grafiki 3d

ezgif-1-018983d124.gif

Opublikowano

Ogólnie zawsze w ogłoszeniach o poszukiwaniu posady boli mnie właśnie fakt bardzo mało treściwego wątku. Nie każdy może Cię znać tak jak @xOstateczny i wiedzieć jaki jakieś, co potrafisz oraz jakie masz plany. Powinieneś to w miarę ogólnikowo opisać, bo dzisiejsze realia są takie "Oho nic nie opis, jeszcze mam mu na PW napisać. CLOSE". Dlatego mała rada ode mnie, popraw nieco wątek, aby przyciągał, a nie odpychał. 

Nie podoba mi się również sytuacja z posadą GM'a w zamian za wykonanie jakichś banalnych grafik. To raczej bardzo odpowiedzialna posada i zająć ją powinna osoba z doświadczenie, a nie pierwszy lepszy grafik. To tylko pokazuje, że administracja do najlepszych należeć nie będzie.

Ogólnie mam neutralne zdanie tylko z tego powodu, że Cię nie znam. Oczywiście życzę powodzenia w szukaniu osoby do teamie, jednak weź sobie moje rady do serca.

Masz rację, posada GM jest odpowiedzialna, ale zawsze taką posadę można złamać, nie?

Każdy tutaj wyżej jest na NIE, nawet bez uzasadnienia -.-

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Nie polecam, idiotyczne dziecko które dopiero odpaliło pliki serwerowe.

Nikt nie robi grafiki za posade w teamie - nie te czasy, w dodatku temat nie jest zbyt przyciągający.

Twoja zawartość postów mówi sama za siebie, zwykły g***iarz..

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Nie polecam, idiotyczne dziecko które dopiero odpaliło pliki serwerowe. ?

Dziecko? Ja nawet Ciebie człowieku nie znam, jak masz jakiś problem to zapraszam na TS3 czy coś.Jestem w pełni osobą pełnoletnią wiekowo i psychicznie  :)

Raport za obraze.

86609055853348996726.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...