Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA IV błąd

Freejung

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. mam problem z gta 4 otóż gra nie chce działać. może zaczne od poczatku bo to dość długa historia

zaczelo sie to wczoraj. dzien wczesniej sciagnalem simple trainer, zagralem raz i wszystko dzialalo - pozniej odpalam gta, po loadingu przeskakuje do pulpitu i pojawia sie "program gta iv przestał działać"

probowalem wiele sposobow, od przywracania systemu do sciagania roznych patchy - az gra w ogole przestala mi odpalac. 

lecz teraz sciagnalem patch 1.0.20 i po nacisnieciu ikony jest czarny ekran, zaraz pozniej "program gta iv przestał działać"

od siebie moge dodac, ze ostatni raz jak gra normalnie działała, to poźniej ściągnałem windows movie maker, który ściągnął różne programy czy coś (a na poczatku mialem problem z odpaleniem gry przez jakis program od windowsa)

mam win 7. 

jesli chcecie wiecej info piszcie

z gory dzieki. 

Opublikowano

gdy probuje odinstalowac pojawia mi sie blad "An error [-5005- : 0X80070002] has ocurred while running...

a dysk mam tylko jeden

Czyli usunąć nie możesz? To spróbuj ręcznie całe gta usunąć.

C:\Program Files\Rockstar Games\gta

I usuń sam wszystko.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...