Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z routerem

jachcehaka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie wiem czy piszę w odpowiednim dziale, jednakże jedynie on w mojej opini okazał się słuszny do przedstawienia mojego problemu. A mianowicie, posiadam router NETGEAR DGN1000v3 i problem jest taki, podczas użytkowania internetu(nie ma tu znaczenia czy oglądam film, gram czy też przeglądam strony) internet dostaje krótkie d-c(nie jest ono zbyt długie, trwa około 10-15sek. jednakże jest uciążliwe, m.in. w takich grach jak CS:GO czy FIFA). Dodam jeszcze, iż problem występuję nieregularnie, tzn. internet potrafi się nie rozłączać przez 10 dni, a może też rozłączyć się 3 razy w ciągu 2h. Rozwiewam już podejrzenia jako sprawcą tego problemu mogło być łączę, gdyż kontaktowałem się z dostawcą internetu i stwierdził on, że nie ma żadnych problemów, więc winę rozpatruję w routerze. Super znawcą nie jestem, więc proszę o poradę doświadczonych osób. Dzięki z góry.

Opublikowano

ustaw router i tyle 

wystarczy reset i odrobina myślenia przy ustawianiu. nie potrafisz to sobie załatw kogoś kto to zrobi

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...