Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki atrybut do pvp?

KuBa_xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam ciężką rozkminę, jaki atrybut dodać do Karynama. Chodzi głównie o pvp.

Chciałem się wspomóc pseudo poradnikiem dotyczącym atrybutów z tego forum ale jest on delikatnie mówiąc - lipny.

Ponawiam pytanie - jaki atrybut do broni dla Add'a do pvp?

Jeśli ktoś zna właściwości wszystkich atrybutów prosił bym o napisanie w temacie lub podlinkowanie :P

Przetestowałem na razie ogień i mrok, więc ich właściwości znam :>

Opublikowano

Witam. Mam ciężką rozkminę, jaki atrybut dodać do Karynama. Chodzi głównie o pvp.

Chciałem się wspomóc pseudo poradnikiem dotyczącym atrybutów z tego forum ale jest on delikatnie mówiąc - lipny.

Ponawiam pytanie - jaki atrybut do broni dla Add'a do pvp?

Jeśli ktoś zna właściwości wszystkich atrybutów prosił bym o napisanie w temacie lub podlinkowanie :P

Przetestowałem na razie ogień i mrok, więc ich właściwości znam :>

Karynamo do PvP? Lepiej sobie zrobic set ekwipunku z sekretnych dungeonow. Co do poradnika o atrybutach, wiem o jaki ci chodzi, tak on jest lipny bo to po prostu zle przetlumaczony spis elementow z elwiki. Jak narazie w PvP goruje woda (w pve tez nie najgorsza ze wzgledu na obnizenie defa), a jak nalozysz efekt poziomu 3 to z latwoscia dogonisz przeciwnika, slow niesamowity. ;)

Wlasciwosci wszystkich elementow ktorych nie znasz:

Lod - Spowalnia szybkosc poruszania sie i zmniejsza obrone przeciwnika

Jad - Zadaje obrazenia rowne sily ataku twojej broni w przeciagu 10 sekund i spowalnia szybkosc ataku przeciwnika <- cos aka ogien :D

Wiatr - Wywoluje efekt "piercing", ktory jak sie zaaktywuje to ignoruje obrone przeciwnika, stan zmniejszenia szkod i zadaje 40% wiecej obrazen z sily ataku twojej broni, rowniez zmniejsza o -10 knockdown postaci. Tez dosyc goruje w pvp szczegolnie jak robisz caly czas loop.

Swiatlo - Stunuje przeciwnika na iles sekund (robi sie jak kamien, wciaz mozesz atakowac), a pozniej upada na ziemie.

Polecam zajrzec rowniez tutaj bo troszke wiecej opisane:

http://elwiki.net/w/Elements
Opublikowano

To zależy też od postaci. Ja na przykład na Arze zawsze biorę wiatr, bo wydaje mi się on być dla niej najprzydatniejszy. Nie dość, że zwiększa DMG już mocnej Ary, to resetuje K.O przeciwnika w pewnym stopniu.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...