Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Marksman+vaynehunterrework

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

poprostu marksmana mam cały czas odpalonego z przyzwyczajenia i czasem miałem takie sytuacje że skrypt nie wiedział czy ma chodzić za myszką czy last hittować
 Czyli mam rozumieć ze jezeli mam EasyJinx to marksmana wyłączać tak samo z vayne 
mam jescze jedno pytanie , czy mozna assembliesy wyłączać z poziomu gry bez minimalizowania (bo czasem mam crashe po 5-10 minutach gry-> skrypty mam włączone 3-4 [marksman,evade,CHAMPION KTÓRYM GRAM,zadnych trackerów base ultów czy innych dupereli])

Opublikowano

nie da się... podobno joduska pracuje nad tym aby tak się nie działo... nawet ostatnio gdy był update pragramu L# to mi się to poprawiło i rzadziej wywala ale nadal jednak tak się dzieje.

(polecam włączać także jako admin lola i l#)

x

Opublikowano

Nie da sie wylaczyć skryptu z poziomu gry

nie da się... podobno joduska pracuje nad tym aby tak się nie działo... nawet ostatnio gdy był update pragramu L# to mi się to poprawiło i rzadziej wywala ale nadal jednak tak się dzieje.

(polecam włączać także jako admin lola i l#)

jak czytam to nie wiem czy płakać czy się śmiać xD

Wszystko da się.

Wchodzisz w ustawienia w lolu -> Video i ustawiasz zamiast full screen to "borderless" i mozesz wychodzic i zmieniac skrypty -.- 0 myślenia ludzie =,=

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...