Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CA nie działa na tv

_PsychoPl_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem polega na tym, że przy włączaniu CA pojawia mi sie blackcsreen i na telewizorze wyskakuje mi komunikat "Brak sygnału" mam tu na myśli połczenie pc>hdmi>tv natomiast pc>vga>tv śmiga bez problemu.
Jesli ktoś zna rozwiązanie problemu prosze o pomoc :D

tCGj4L.png

Opublikowano

jaki tv i jaka karta grafiki ? przełączasz wejścia w tv na odpowiednie?. Ja mam plazme panasonica i radeona hd 7850 i u mnie nie ma najmniejszych problemów. Najpierw przełączam sobie na odpowiednie wejście w tv, czyli w moim przypadku hdmi2, później na monitorze zmieniam w rozdzielczości ekranu(bedzie pokazywał jakie masz dostępne ekrany) żeby pokazywał tylko na tv i zasatosuj i gotowe. Pożniej jak chce wrócić na monitor to znowu rozdzielczość ekranu i wybieram opcje żeby pokazywał tylko na monitorze. a tak to dokladnie wyglada :

500261421174475389651.png

Może u ciebie to wina sterowników, albo kabla ? ale jeśli mówisz że wszystko inne śmiga hmm.

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

Z tego co zrozumiałem ty używasz i tv i monitora, ja natomiast samego tv więc to co opisałeś jest raczej niepomocne :D

@Edit

Sterowniki najnowsze, wina kabla raczej też nie.

tCGj4L.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...