Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nicktron the best

DareToDream

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja nie rozumiem fenomenu gościa, chcę całą historię bo nie jestem w temacie.

Robi z siebie idiotę, ludzie to łykają, bo lubią się śmiać z idiotów. Najlepsze jest to, że 70% osób myśli, że on to na poważnie robi.

Opublikowano

Robi z siebie idiotę, ludzie to łykają, bo lubią się śmiać z idiotów. Najlepsze jest to, że 70% osób myśli, że on to na poważnie robi.

A po streamach  liczy zarobione euro w tysiącach z tych smiesznych dotacji. 

Opublikowano

no właśnie tak myślałem, to jest klucz do sukcesu.

Zrób z siebie idiotę przed ludźmi i trzep na tym kasę.

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

On łyka co innego. he he he :v

mikrofon łyka zboczeńce!

serwer_ourmc.gif

Opublikowano

Może jak pooglądałem trochę tego gościa, to było trochę śmiechu, ale typek ciągle się powtarza, za każdym razem to samo, a ludzie dalej to kupują.

Nie wierzę w to po prostu.

343731479829004887779.png

Opublikowano

On nie zarabia tyle ile myślicie.. 99% dotacji to fejki. Ja sam wysyłam fejkowe dotacje po 2euro a potem je cofam i hajs mam zwracany.

To samo z subem, lol.

Ja tam lubie się pośmiać mimo, że wiem że to troll ale bardzo dobry. Nie tak dawno znudził mi się bo powtarzał swoje teksty ale ostatnim czasem zaczął używac nowych tekstów, wprowadził muzykę na życzenie [dotacja] i zmienił fryzurę xDD

Opublikowano

Tak czy siak sa ludzie co normalnie donejtuja i nie cofaja to samo z subami tak wiec cos w tym jest ale nie robil bym z siebie jebanego debla ktora lyka mikrofon bo niby nie dziala

a po drugie z 5 razy ogladalem to za kazdym razem widzialem jak sie smieje w czasie niby tego jego placzu aka niedojebanie mozgowe

Bullet for my Valentine <3

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

O ''krowa'' ponad 1 h!!??

Już się biorę za oglądanie!!! :D

joduska.me

botoflegends.com

RITO I HATE U!

Opublikowano

Nudny gość, pooglądałem z półgodziny jednorazowo i nic ciekawego.

Opublikowano

Te dotacje u niego są niemożliwe, oglądałem kilka razy jego stream, kiedyś policzyłem ile dotacji dostał po 2$ w ciągu 10 minut to wyszło mi jakieś 30$

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...