Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Super Slim - ogolne porzadki, warto?

m0ki97mr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nabylem niedawno xboxa 36` super slima, uzywanego. I choc kobsola jest zadbana przydalo by sie ja wyczyscic (poprzedni wlasciciel gral na niej rok nie robiac w niej nic). Chce to zrobic poniewaz slyszalem ze ssy grzeja sie dosc mocno wiec chcialbym wyjsc temu na przeciw czyszczac ja czesciej. Problem w tym ze nie mam pojecia jak sie do niej dobrac. Kolejna przeszkoda-na prawde wolalbym zeby konsola. zachowala wlasciwosci dzialajace... Moglbym rowniez dodac troche pasty na procesor ale nie mam pojecia czy musi byc jakas specjalna czy wystarczy zwykla komputerowa ktora posiadam. Tu wlasciwe pytanie, oplaca sie to robic samemu czy lepiej odeslac do serwisu? Albo moze w ogole porzucic ten pomysl gdyz konsola jeszcze tego nie wymaga? Za brak interpunkcji i inne bledy.przepraszam-pisze z telefonu :) PS. Konsola jeszcze z plombami

F7FwxF8.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...