Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ekipy, serwer SA:MP

radeh2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, wpadłem na pomysł aby stworzyć serwer którego nie ma na arenie SA:MP 

Jest to serwer typu GANG, tak za pewne powiecie, że każda przeróbka POP zawiera system gangów i na co tworzyć oddzielnie serwer? 

Otóż można bardzo urozmaicić sobie rozgrywkę poprzez walki sojusze itp. 

Szczegółów nie będę publikował, bo jest to mój osobisty pomysł i cały czas coś w nim zmieniam, udoskonalam. 

Ze swojej strony udostępniam VPS, możliwość postawienia serwera 1000p, pełna obsługa strony, forum praktycznie wszystko. Ale skoro wszystko co jest teoretycznie potrzebne jestem w stanie sobie zapewnić to po co szukam ekipy? 

Otóż to szukam osób, które wspomogą mnie w projekcie, pracuję na poważnie więc spodziewam się poważnych propozycji. Na dzień dzisiejszy potrzebuję: 

» Grafik - osoba jak na razie potrzebna mi najbardziej, sam nie posiadam umiejętności by stworzyć coś estetycznego. Osoba ta musi być w miarę ogarnięta, jej umiejętności nie mogą ograniczać się wyłącznie dotworzenia napisów czy bannerów reklamowych. 

» Opiekun forum - z racji, że do startu jeszcze daleka droga, na początek postawimy forum, szukam kogoś odpowiedzialnego, nie będę w stanie pisać mapy, testować i jednocześnie pilnować forum. 

» Pawner - tak jest to bardzo bogaty projekt tworzony w nowym systemie kodowania. Sama konstrukcja może i jest bardzo skomplikowana jednak jeśli ktoś orania język, to sobie poradzi bez problemu ( wymagana umiejętność obsługi mysql). 

» Reklama - tak, w tym przypadku nie jest to osoba, która dołączy do ekipy ale szukam może jakiegoś youtube'ra, który zareklamował by serwer, jeśli kogoś znacie lub sami się tym zajmujecie to czekam na propozycje. 

Obenie to tyle jeśli macie jakiekolwiek pytania - piszcie śmiało gg: 12503129 lub na PW jestem tutaj codziennie ;) Mogę udzielić oczywiście więcej szczegółów na temat projektu nie widzę najmniejszego problemu. Dobrze by było, gdyby osoba chętna miała mikrofon , wiadomo na ts3 lepiej się porozumieć jak przez gg. Jedyne czego wymagam prócz umiejętności to wiek moi drodzy 16+ i w miarę ogarniętą kulturę osobistą. 

Pozdrawiam.

You.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...