Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego nie działa Vk

BOZASNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dlaczego nie działa mi player VK każą mi się rejestrować a jak to zrobię to wiąż nic

Opublikowano

Na większości stronach z anime player VK padł.. Czytałem to na jednym FB z anime.

Nwm co się stało, ale wszystkie anime co były postawione na VK wygasły, albo strona zmieni plejera albo nie obejrzymy.

Ja tak samo, chciałem sobie obejrzeć Barakamon, ale nie moge bo nigdzie na Polskich stronach nie działa.. albo Vk albo tej 2 je*any Google (x ..

Opublikowano

Do niedawna byly problemy z VK takie, ze sie nie bufforowaly filmiki, a teraz wyjebali wszystko.

VK upada, czas stworzyc nowy player xD

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Na większości stronach z anime player VK padł.. Czytałem to na jednym FB z anime.

Nwm co się stało, ale wszystkie anime co były postawione na VK wygasły, albo strona zmieni plejera albo nie obejrzymy.

Ja tak samo, chciałem sobie obejrzeć Barakamon, ale nie moge bo nigdzie na Polskich stronach nie działa.. albo Vk albo tej 2 je*any Google (x .

przecież google ma dobry player, wiec w czym problem ?

Opublikowano

przecież google ma dobry player, wiec w czym problem ?

Tak, ale na tych bardziej popularnych seriach, jest taki problem, że jest ustawiony limit na odtwarzaczu google i po pewnej ilości wejść/obejrzeń(nie jestem pewien)filmik jest tymczasowo blokowany i przez pewien okres czasu nie da się go oglądać :P
Opublikowano

Witam dlaczego nie działa mi player VK każą mi się rejestrować a jak to zrobię to wiąż nic

Najlepszy player do oglądania anime to MPC HC.

Opublikowano

Vk już zmienil plajer i chyba wszystko dziala bo przed chwila sam na nim ogladalem :D

Ja tam wole, zeby ten VK sie trzymal, bo tylko to mi odpala na moim telefonie

Opublikowano

Najlepszy player do oglądania anime to MPC HC.

Tutaj raczej mowa o online, a nie odtwarzanych z dysku.

@topic

VK nie padł, tylko każe się logować itp., bodajże wraz z nowym rokiem wprowadzili/wprowadzają nową politykę prywatności.

A-O ma swoją apkę w fazie testów, bez problemu oglądam tam Eureka Seven na VK.

Opublikowano

VK wcale nie pada tylko się zmieniła trochę "polityka" i żeby wszystko działało dobrze wystarczy zrobić konto i być zalogowanym.

6e5qaevk5b3a_t.jpg

Opublikowano

Wielka szkoda że wiele odcinków zostało zablokowanych.  VK do tej pory był moim ulubionym. Wszystko w miarę dobrze szło i się praktycznie w ogóle odcinek nie zatrzymywał. Poczekam jak oni to rozegrają. Aktualnie oglądam na Google, Mp4upload czy jak się to tam nazywa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...