Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Realm Pop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Chciałbym pokazać Wam pewną stronę internetową. Mianowicie tu chodzi o Realm Pop. Wielu weteranów WoW`a pewnie ją zna, ale ten teamat kieruję do tych, którzy chcą zacząć przygodę i mają problem z wyborem serweru tudzież planują przeniesienie swojej postaci na inny. Teraz postaram się ją krótko przedstawić:

1.Do czego służy strona?

Służy ona międz innymi do sprawdzanie populacji graczy na danym serwerze, a także liczebność danej rasy, klasy oraz frakcji, a nawet płci.

2.Czy jest to pomocne przy wyborze serwera?

Jak najbardziej. Przed wyborem możesz sprawdzić, np. czy dana frakcji aby czasem nie dominuje na danym serwerze oraz ogólną liczbę graczy.

3.Czego Ty się dowiedziałeś dzięki tej stronie?

Moje przypuszczenia, że na moim poprzednim serwerze Burning Legion Horda zdecydowanie dominuje, zostały potwierdzone przez tą stronę. Natomiast ucieszył mnie fakt, że na Defias Broterhood balans jest idealny, dużo graczy. Dowiedziałem się także, że najbardziej popularną klasa na wiekszości serwerów jest Hunter oraz Warrior. Natomiast najmniej Rogue, Monk i być może Warlock.

A tu link:  https://realmpop.com/

Myślę, że pomogłem i nie popisałem głupot z błedami :) Pozdrawiam i For The Alliance :D

Edytowane przez BlackWizard6