Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# Cassio pytanko.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, otóż chciałbym wypróbować skrypt do Cassiopei i mam pytanko, czy skrypt devCassio jest dobry i jakby ktoś mógłby mi powiedzieć co on właściwe robi + jeśli ktoś mógłby podrzucić inne fajne skrypty które są przydatne do carrowania gierek to odwdzięczyć się plusikami :D

A no i jeszcze prosiłbym aby ktoś mi napisał jakiś fajny build na casio , na topa i mida .

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Opublikowano

Siema,DevCasio jest prawie że równa CW czyli bardzo mocnemu płatnemu skryptowi na bolu fajnie trafia dużo opcji ale włącz legit mode zeby ci exploity wyłaczyla,mniejszy banratio to chyba tyle co do skryptów to jedynie dodatki Tracker Evade RecalTracker : ) Licze na plusika ^^

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

Jak mi powiesz co dokładnie robi ten skrypt i o co chodzi z tymi exploitami . W sumie jak mi to wyjaśnisz to Ci dam nawet więcej niż jednego :)

07b0pe452q46_t.jpg

Opublikowano

Ten skrypt robi za ciebie kombo jak wciśniesz spacje? Lub zaznaczysz harass toggle (na Y bodajże) to możesz trzymać V (farmienie) i ci samo będzie kombo j**** (harras).

A exploity to np. to co z nitrem, że skille za pleców, czego normalnie się nie da wykonać.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@Xaariel

Nie dziala na chwile obecna skille z plecow? Wgl? Nawet na CW i innych skrypciorach?

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Okej , czyli w tym skrypcie nie działają exploity , ale i tak w sumie leje na to bo exploity nie są mi potrzebne , to już wiem co to robi + jeszcze zna ktoś fajny build na taką Cassio ?

@ I jeszcze jak ktoś zna przydatne skrypty do carrowania to niech pisze :)

07b0pe452q46_t.jpg

Opublikowano

Okej , czyli w tym skrypcie nie działają exploity , ale i tak w sumie leje na to bo exploity nie są mi potrzebne , to już wiem co to robi + jeszcze zna ktoś fajny build na taką Cassio ?

@ I jeszcze jak ktoś zna przydatne skrypty do carrowania to niech pisze :)

Przydatne skrypty:

DevCassio

FuckingAwsomeLeeSin

easyXerath

Marksman(adc vayne itp)                                                   Brain.exe

Utility:

evade-unika skilshotow

tracker-pokazuje cd skilli

hiden objects-pokazuje ukryte wardy

Do farmienia ip polecam autoquene jeonautojungle lub autosharpporting

668421422290643422464.png

Opublikowano

Siema,DevCasio jest prawie że równa CW czyli bardzo mocnemu płatnemu skryptowi na bolu fajnie trafia dużo opcji ale włącz legit mode zeby ci exploity wyłaczyla,mniejszy banratio to chyba tyle co do skryptów to jedynie dodatki Tracker Evade RecalTracker : ) Licze na plusika ^^

XDDDDDDDDDDDDDDDDD

DevCasio prawie równa CW? XDDDDDDDDD

Uzasadnij mi czemu. Dev to zwykły skrypt,nic więcej.

topic;

trafia 50/50 z Q,robi dosyć szybkie E,posiada exploit (nfd) i to tyle :)

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDD

topic;

A czego jeszcze potrzeba ci posiada auto ulta na low posiada blokowanie ulta

668421422290643422464.png

Opublikowano

Grałem na cw jak jeszcze nie widziałem l# i powiem że dorównuje pod każdym względem, nie wiem jak na nowej cassio działa cw ale dev wystarczy żeby wbić do diamentu na luzie

uważasz , że z tym skryptem dev casio są się wbic Diaxa xD ?

07b0pe452q46_t.jpg

Opublikowano

Mam pytanie jak dobrze ustawić skrypt FuckingAwsomeLeeSin bo jak włączyłem combo(space) to postać chodzi tam gdzie skierowałem myszkę oraz nie mogłem bić mobów

Opublikowano

Mam pytanie jak dobrze ustawić skrypt FuckingAwsomeLeeSin bo jak włączyłem combo(space) to postać chodzi tam gdzie skierowałem myszkę oraz nie mogłem bić mobów

daj tam po prostu off w menu(to się samo będzie odpalało na on, kiedy naciśniesz spacje) - mobów ta klasa nie bije, bo twój lee zmienia się w FuckingAwesomeLeeShina i robi krzywde tylko przeciwnikowi, farmienie masz zazwyczaj pod X(freez)/ C(friz + haras)/ V(ciągłe bicie).

XDDDDDDDDDDDDDDDDD

topic;

jak ktoś podchodzi do Ciebie na linii to rzadko trafia, a jak ktoś ucieka to prawie nigdy nie trafi... więc nie 50/50, ale jak już trafi to z E leci jak z karabinu :D

DevCassio rozpierdala polecam ten skrypt, tylko nie włączaj tego explolita chyba że serio chcesz orać ;)

włączaj i nic się nie bój, ja zawsze orałem na wszystkich "nielegalnych" opcjach i zero banika :)

Opublikowano

Ja gram bez exploitów (LEgit ON) Ale i tak mówią "Cassio BOL" "Report for cheats" "Script". Nie przejmuję się. Jednak zamierzam odpuścić cassio i przejść na mniej rozpoznawalne skrypty tzn. Jinx, Riven, Xerath, Syndra, ogólnie mid lanery.

Opublikowano

zagraj na cassio bez skryptów i wygraj mida. Mówią tak samo... bo jak ktoś gra cassio to od razu cheater teraz...

x

Opublikowano

zagraj na cassio bez skryptów i wygraj mida. Mówią tak samo... bo jak ktoś gra cassio to od razu cheater teraz...

Powiem Ci, że ostatnio z ciekawości grałem bez skryptów bo mi bugsplaty wyskakiwały i już z tym nie grałem. Chciałem spokojnei wygrąc bo serię akurat miałem. Zaorałem mida 11/9/18 Cassio na Oriannę. Można? Można.

Opublikowano

no jasne, że można. Ale to nie jest puenta mojej wypowiedzi, chodzi o to, że każdy wyzywa graczy grających na cassio, ja gdy nie było l# około świąt, to tak samo orałem ją i oczywiście na powiedzmy 5 meczy 4 razy mnie wyzywano i tak.

x

Opublikowano

Ja gram bez exploitów (LEgit ON) Ale i tak mówią "Cassio BOL" "Report for cheats" "Script". Nie przejmuję się. Jednak zamierzam odpuścić cassio i przejść na mniej rozpoznawalne skrypty tzn. Jinx, Riven, Xerath, Syndra, ogólnie mid lanery.

I bez sensu, bo mają tą opcję na OFF i wszędzie gdzie się da pozaznaczane exploiciki na ON, opóźnienie E ustawione na 0, skrypcik śmiga lepiej - płaczą tak czy siak, wysyłają filmiki i nic to nie zmienia - bana zero

Powiem Ci, że ostatnio z ciekawości grałem bez skryptów bo mi bugsplaty wyskakiwały i już z tym nie grałem. Chciałem spokojnei wygrąc bo serię akurat miałem. Zaorałem mida 11/9/18 Cassio na Oriannę. Można? Można.

morzna_2dc.jpg

Niby można, aleee co to za przyjemność tak bez skryptów grać, żadna... jeść nie można, odpisywać na smsa nie można, ani nawet podrapać się po d***e podczas farmienia, nie wspominając już o teamfighcie!

Opublikowano

I bez sensu, bo mają tą opcję na OFF i wszędzie gdzie się da pozaznaczane exploiciki na ON, opóźnienie E ustawione na 0, skrypcik śmiga lepiej - płaczą tak czy siak, wysyłają filmiki i nic to nie zmienia - bana zero

morzna_2dc.jpg

Niby można, aleee co to za przyjemność tak bez skryptów grać, żadna... jeść nie można, odpisywać na smsa nie można, ani nawet podrapać się po d***e podczas farmienia, nie wspominając już o teamfighcie!

I właśnie dlatego gram na czitach :) 

topic - polecam włączyć wszystkie exploity, bo bana raczej nie dostaniesz ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...