Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Craft Slayer

Kejsar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
post-1209989-0-33298400-1420659278_thumb.jpg

SERWER WYSTARTOWAŁ! :)

post-1209989-0-07774100-1420659312.png

Na serwerze będą także odbywać się różne eventy, między innymi od czasu do czasu będzie wprowadzany Herobrine (będzie to wcześniej zapowiedziane) i w trakcie tego będzie dodatkowy drop ze stone'a :).

Herobrine oprócz prześladowania i atakowania nas będzie mógł między innymi zakopać nas w grobie, tworzyć różne świątynie z artefaktami, przeteleportować nas do swojego mrocznego świata (oczywiście potem wrócimy na poprzednie miejsce), itd.

post-1209989-0-33298400-1420659278_thumb.jpg

post-1209989-0-07774100-1420659312.png

Opublikowano

Zapraszam do składania propozycji. :)

PS: Pierwsza stworzona gildia dostanie specjalną nagrodę. Tak, więc zbierajcie ekipy i do zobaczenia w sobotę. :D

Opublikowano

"Serwer Survival inny niż wszystkie..."

Przybędę na start serwera i przyjrzę się mu. Sprawdzę również listę pluginów oraz dokładne ich funkcje. Następnie ocenię sam, czy serwer jest faktycznie taki INNY.

Opublikowano

Widać ,że pomysł z Herobrine jest ukradnięty od innego serwera który znasz.

Na pewno istnieje jakiś serwer z Herobrine, ale ja takiego nie znam. :P

Opublikowano

Wiele osób zna tego plugina na Herobrine jeden z popularnych :P
Chętnie zawitam na serwerze i zobaczę jak to jest :)

Opublikowano

Czemu skopiowana nazwa ?

Skąd? Miałem około rok temu też serwer o nazwe Craft Slayer, miał około rok i teraz postanowiłem go wznowić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...