Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Sky Wars - kolejna minigra na Twój serwer Minecraft!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twoja kreatywność nie zna granic w tym wszechświecie!
Może opisz dokładniej o co chodzi w pluginie, podaj komendy, uprawnienia.
A nie zajebany obrazek z oficjalnego topicu na spigotmc i odnośnik ;-;
­

Opublikowano

Twoja kreatywność nie zna granic w tym wszechświecie!

Może opisz dokładniej o co chodzi w pluginie, podaj komendy, uprawnienia.

A nie zajebany obrazek z oficjalnego topicu na spigotmc i odnośnik ;-;­

Cała prezentacja znajduje się na stronie SpigotMC, kopiowanie jej jest bez sensu więc po prostu linkuję:

Opublikowano

@Nigusek

Przeczytaj temat, a potem przestań pisać niepotrzebne posty.

Co mam w temacie przeczytać jeżeli nic nie napisałeś o tym pluginie, zwidy masz człowieku ?

To ze dałes link to widzę, lecis zna łatwiznę, ciężko ci przepisać trochę informacji z tamtej strony ?

Myślisz dlaczego są poradniki z takich pluginów jak Essentials jeżeli u autora na innej stronie w temacie wszystko jest wypisane,

trochę kreatywności, zalecam abyś włączył myślenie.

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

@Nigusek

No tak, lepiej przepisywać wszystko, robić nowe grafiki itp., zamiast po prostu podlinkować do tematu w którym jest wszystko opisane.

A poradniki "z" takich pluginów jak Essentials, są po to, żeby nie było spamu od idiotów który nie wiedzą jak używać Google - tutaj, nie musisz nawet używać Google, jest dokładnie podany link do prezentacji, ale z tego co widzę, to nie potrafisz sobie go nawet przekopiować do pasku adresu i nacisnąć "Enter".

@down

Nie chce lików...

To tylko prezentacja.

Opublikowano

@Nigusek

No tak, lepiej przepisywać wszystko, robić nowe grafiki itp., zamiast po prostu podlinkować do tematu w którym jest wszystko opisane.

A poradniki "z" takich pluginów jak Essentials, są po to, żeby nie było spamu od idiotów który nie wiedzą jak używać Google - tutaj, nie musisz nawet używać Google, jest dokładnie podany link do prezentacji, ale z tego co widzę, to nie potrafisz sobie go nawet przekopiować do pasku adresu i nacisnąć "Enter".

Nie pisałem nic o nowej grafice, wystarczy tekst przetłumaczyć na PL i dodać grafiki  tamtego tematu.

Plugin bdb lecz nikt ci nie da Like za sam link. Też nie widziałem jeszcze takiego tematu :)

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...