Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop do 2000zł 15,6 lub 17 cala z dobra wydajnością pod gry.

Steoffil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zwracam sie z prośbą o pomoc przy wyborze laptopa w tej cenie. Mam zamiar kupić go na allegro czekam na wasze propozycje bedą plusy !

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

Najwydajniejszy laptop jaki dostaniesz w cenie do 2000 zł to Acer e5-572g >KLIK< z i3 (4 generacji) 8gb ram i GF840m. Ma matowa matryca, mocną baterię.

Sklep działa jeszcze łatwiej niz allegro wiec nie ma się czego bać a nawet jeśli coś Ci nie pasuje to pamiętaj że lepiej jest zakupić sprzęt w sklepie internetowym i odebrać go osobiście lub przesyłką, gdyż masz możliwość zwrotu towaru w ciągu 14 dni,

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

http://allegro.pl/laptop-lenovo-do-gier-i5-8gb-1tb-r5-230m-2gb-i4807503561.htmlco sądzicie o tym ? 

Szukam czegoś i3 , i5  2 rdzenie 4 watki lub coś z 4 rdzeniami , 6 gb ramu ddr3 i karta 2 GB. Dysk coś koło 1 TB fajnie gdyby matryca była FHD czy HD lub HD+ wystarczy ?

4 GB ramu według mnie jak na te czasy to stanowczo za mało.

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

LOL Ten Lenovo kompletnie nie nadaję sie do gier jest gorszy od Acer zdecydowanie który Ci podałem.

Ma procesor i5 ulv czyli Wydajnośc i3 z acera. Po drugie karta r5 jest słabsza od integyr HD4600 KOMPLETNIE NIE DO GIER.

Nie ma szans do 2000 zł dostać laptop z FULL HD - przy czym Ta rozdziąłka zabija wdajnośc w grach.

Tak więc jeszcze raz NIC nie znajdziesz wydajniejszego do 2000 zł jak ten Acer e5-572g >KLIK< procesor i3 PEŁNY 2 rdzenie 4 watki, 8gb ram i GF840m bardzo mocna grafika nie dostaniesz lepszej do 2000 zł 

Jak nie wierzysz tutaj masz porównanie kart graficznych z Lenovo i Acera.

Tutaj grafika z Lenovo

http://www.notebookcheck.pl/AMD-Radeon-R5-M230.108903.0.html

Tutaj a Acera

http://www.notebookcheck.pl/NVIDIA-GeForce-GT-840M.105909.0.html

Porównaj i zobacz jaka jest miedzy nimi przepaść.

Opublikowano

No spoczko, a korzystajac z internetu czy oglądając filmy, odczujemy różnice pomiędzy HD i FHD ?

Ogólnie laptop ma być dla mojej dziewczyny aż tak bardzo grać w wymagające gry nie będzie, lecz lepsza wydajność w grach = lepszej wydajności w innych rzeczach korzystanie z internetu / offica  czy czego cokolwiek czyż nie ? 

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

No spoczko, a korzystajac z internetu czy oglądając filmy, odczujemy różnice pomiędzy HD i FHD ?

Ogólnie laptop ma być dla mojej dziewczyny aż tak bardzo grać w wymagające gry nie będzie, lecz lepsza wydajność w grach = lepszej wydajności w innych rzeczach korzystanie z internetu / offica  czy czego cokolwiek czyż nie ? 

Odczujesz znacznie dopiero na ekranach +/-20cali. a na mniejszych to prawiee nie widać.

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Opublikowano

W takim razie dla kobiety może byc jeszcze takie Lenovo Z510 >KLIK< z i3 (4 generacji) 4 gb ram i GT740m. Laptop lekki, ładny design, porządnie wykonany, z matową matrycą, podświetlaną klawiaturą i dobrymi głosnikami JBL. 

P.s 4 gb ram SPOKOJNIe wystarczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...