Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gta V online, Jak zacząć ?

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam obojętnie jakich porad odnośnie startu gry w gta v online, nie mam pojecia co tam robić, w co inwestować itp. Moge na was liczyć ? :D

mg7k04q.jpg

Opublikowano

http://www.eurogamer.pl/articles/gta-online-poradnik

http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/1006399,gta-5-online-dostepne-jak-zagrac-w-grand-theft-auto-5-online-gta-online-gameplay-wideo,id,t.html

A ode mnie:

Najlepiej załóż postać i rób po prostu wyścigi, deathmetch'e, misje itp. Kasa wtedy wpadnie Tobie, a potem kupujesz domy, samochody itp.

Jeśli jesteś słaby w wyścigach to możesz sukać wyścigów od 1 do xx graczy i sam je robić :D, ale wtedy nudno.

Jeśli Twoi koledzy też grają to możesz z nimi robić misje itp, wtedy będzie lepsza zabawa  ;)

Najlepiej na początku rób wyścigi, misje itp. Ja wciągu koło 9-10h uzbierałem chyba 300k. Od początku gry.

"nie mam pojecia co tam robić" - robić misje/wyścigi itp, albo po prostu graczy zabijać :D

w co inwestować - Inwestować czyli np. w giełdę? Jeśli tak to w GTA Online nie ma giełdy(jest niedostępna).

Nie wiem czy ja coś na temat napisałem  8S , ale chyba tak  :rolleyes: . Więc życzę Ci też powodzenia!  ;)

@Cristiano.

Co do tego lepszego pomysłu nie mam, ale ja bym sobie kupił dom, potem zbierał na samochód :D

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

dostałem do gry karteczke z kodem na 1mln w singlu i 500 tyś na online, ale nie wiem jak to najlepiej wykorzystać, masz jakiś pomysł ? :D

mg7k04q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...