Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktualizacja refów?

Wilkuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Zrobilem wczoraj konto i dzis wbilem 5 lvl zeby dostać 10 refa i wziac 975 RP i nie dostalem nadal tego zeby wykorzstać tego refa i nie ma tego konta na liscie kont ktore zaprosilem. Jestem w starym systemie i musze wbic 5 lvl tylko.

Ile musze czekać zeby sie to konto dodalo tam ?

Opublikowano

teraz pokazało mi sie cos takiego ze pokazuje ze nowe 2 konta są na lvlu 1 ale nie widać nicku.. 

@1361622928-U485574.pngAdrianovskyy

nie chodzi mi o odebranie nagrody tylko o to ze nie wyswietla mi sie "wykorzystaj".. i nie ma konta na tej liscie pod spodem, tzn jest ale nie widać nicku i pisze ze lvl 1 mimo ze jest tam juz lvl 5.

Opublikowano

dziwne jest to ze mam innych duzo kont i tez pokazuje ze nie ma nicku i lvl 1 a minelo juz ponad 1,5 roku xD

Musisz pamiętać o tym, że był reset nieużywanych nazw, jeśli ktoś zajął sobie Twoją to na tamtym koncie nie ma nicku i musisz go ustalić wchodząc na tamto konto i wybierając nową nazwę. Tak mi to tłumaczyli w supporcie, jak znam życie mogą wystąpić pewnie inne problemy przez które nie widzisz tych nicków. Ja również mam reffy bez nazwy choć wątpię, że takie nazwy ktoś mógł zająć.

Opublikowano

@Eryk

Czyli jak myślisz? Skoro na nowo założonych kontach nie pokazuje nicku i pokazuje ze jest lvl 1 mimo, że wbiłem na nich 5 to po prostu trzeba poczekać? Jest to dla mnie ważne bo to będzie 10 ref i dostane RP c:

Opublikowano

Wtf? To mozna jeszcze korzystac ze starego systemu? o.O 

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

@Eryk

Czyli jak myślisz? Skoro na nowo założonych kontach nie pokazuje nicku i pokazuje ze jest lvl 1 mimo, że wbiłem na nich 5 to po prostu trzeba poczekać? Jest to dla mnie ważne bo to będzie 10 ref i dostane RP c:

Jeśli się to nie zaktualizuje do 72h to nie ma co myśleć, napisz do supportu aby wyjaśnić tę sprawę. My Ci za bardzo nie pomożemy, bo jeśli coś nie działa jak powinno to Riot Games :)

Opublikowano

Nie no napisać do nich nie napiszę bo jeszcze sie kapną że to lewy referal czy coś :P Najwyżej będę próbował do skutku robić nowe konto z 5 lvl.. :P Dzięki, można zamknać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...