Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer jak kwadratowa masakra?

TheWarCook

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy od pewnego czasu nudzi ci się MineCraft ?

Gra samemu prędzej czy późnej przestaje być ciekawa a kiedy zaczynasz grę na serwerze przytłacza cię wiedza iż ciężko będzie wybić ci się do pewnej elity serwera ponieważ ktoś gra już rok czy dwa a ty pierwszy tydzień ?

I tu pojawiam się ja, wiem że pomysłów tego typu jest od groma ale mój jest dobrze przemyślany i zaplanowany. Jedynym problemem jest grywalność i utrzymanie większego serwera dlatego wpadłem na ten pomysł....

Chciałbym zrobić serwer Zamki, na serwerze mogło by zbyć od 2 do 4 zamków, gracze podzielili by się na równe grupy. Czas przebiegałby poziomowo.

Początek...

Wszyscy zaczeli by na spawnie każdy te same przedmioty, czat wyłączony jedyne osoby które miałyby możliwość pisania to administracja, wtedy rozpoczeła by się ceremonia wktórej to gracze za pomocą gózików/komend głosowaliby na ilość zamków, poziom trudności, itp.

Środek...

Ta część głównie zależała by od waszych początkowych decyzji. Zbierali byście surowce, tworzyli początkowe sojusze zamkowe, rozmyślali nad pokonaniem wroga, tworzyli swoje fortece.

Koniec...

Pvp zostało by włączone, tu także dużo zależy od decyzji podjętych przez graczy. Na spawn musieli by zgłosić się przedstawiciele każdego zamku i stoczyć walki, wygrany przedstawiciel dostanie jeden lub więcej dni wolności od wojny, może jeszcze coś ?

Wszystko zależy od ciebie, czekamy właśnie na ciebie !!!!

Kilka propozycji,

Ograniczenie żyć

W miedzy czasie koleżeńskie bójki o nagrody

Specjalne przedmioty możliwe do zdobycia podczas pokonania bossów lub czarnych jeźcców (administratorów).

Specjalne umjejętności

..//////

Co zrobić aby zagrać na serwerze i kiedy wystartuje ?

Serwer wystartuje na początku lutego tydzień będzie wolny dla wszystkich potem tylko whitelist

Aby serwer wystartował oczekujemy na +10 graczy.

Żeby zagrać wystarczy napisać do mnie na pw z wiadomością "zainteresowany". Każdy kto napisze będzie otrzymywał informacje o projekcie. Tydzień przed startem wystawimy nowy post i napiszemy do zainteresowanych i aby dołączyć do graczy wystarczy wysłać SMS za 11zł taka opłata będzie wymagana co 3 mies. Rzecz jasna komuś nie spodoba się serwer to nie zapłaci i zostanie usunięty z listy graczy.

Czemu musisz płacić ? Jest to spowodowane utrzymaniem serwera, jeśli na serwer trzeba dołożyć 2 lub 3 dychy da się przeżyć lecz jeśli trzeba cały serwer utrzymywać to już kolorowo nie jest.

Wrazie pytań bądź pomysłów proszę pisać na pw bądź pod postem.

Dziękuje i pozdrawiam,

WarCook

Kontakt: [email protected]

Opublikowano

Nie nie nie. Skoro już coś takiego było lub nadal jest ( nie orientuje się w tym ) to po co robić następne? Poza tym publikacja od 50 postów.

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

Według mnie szkoda tracić na to czasu. Jeśli jednak uważasz inaczej, to spróbuj swoich sił. Może akurat się uda. Powodzenia.

Opublikowano

Nie nie nie. Skoro już coś takiego było lub nadal jest ( nie orientuje się w tym ) to po co robić następne? Poza tym publikacja od 50 postów.

Coś takiego jest już! ,jednak pomysł wysłania sms jest dobry (eliminuje gimbusów) ja bym dał 3zł na miesiąc i wystarczy.

A co do cytatu ,powiedz kolego gdzie widzisz tu publikację serwera??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...