Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pluginu zeby dodawal rangi przed nickiem,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, 

szukam plugina na 1.8.1 zeby dodawal rangi przed nickiem, a nie Essentials Chat < Nickname > tylko [Właściciel] nickname

pozdrawiam :>

kazda odp. nagradzam like!

Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null.

Opublikowano

W essentials chat da się to zrobić, ale jak już koniecznie tego nie chcesz to jeszcze permissionsex ma opcję ustawienia prefixów.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Mam essentials chat na serverze, wchodzę, chce napisać np Co tam i pisze coś takiego <MójNick>: Co tam

A chcę żeby było [Właściciel] Mójnick : Co tam.

Rozumiesz :) ?

D4n, wytłumaczyłbyś jak ?

Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null.

Opublikowano

Mam essentials chat na serverze, wchodzę, chce napisać np Co tam i pisze coś takiego <MójNick>: Co tam

A chcę żeby było [Właściciel] Mójnick : Co tam.

Rozumiesz :) ?

D4n, wytłumaczyłbyś jak ?

Wchodzisz w config.yml -> ok. 500 linijki chyba jest "EssentialsChat" czy coś w tym stylu -> dla poszczególnych rang se tam ustawiasz format ;>

Opublikowano

W configu essentials linia ~535

group-formats:
  player: '&7[&aGracz]&7 {DISPLAYNAME}&7:&7 {MESSAGE}'
  operator: '&7[&cOperator&7]&c {DISPLAYNAME}&7:&c {MESSAGE}' 

Teraz tam gdzie masz nazwy "player","operator" twórz własne nazwy taki jak masz w pex'ie :)

­

Opublikowano

&7[{Nazwa Grupy}]&r {DISPLAYNAME}&7:&r {MESSAGE} (linijka 525)

nie wiem czy oto ci chodzi ale może być jeszcze to"

NAZWA GRUPY: &7[{Nazwa Grupy}]&r {DISPLAYNAME}&7:&r {MESSAGE} (ustawiasz sobie wtedy tylko kolorki które ma tylko admin) (linijka 528)

Albo w permisions EX możesz to ustawić:

prefix: '&a&l[Admin]&a&l'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...