Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tanie losowe skiny na allegro?

vUq.!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka

mam pytanie czy opłaca się kupować od ludzi te losowe skiny po 1zł ?

i skąd oni mają tyle skinów ? jeden typek miał ostatnio chyba 4 aukcje na każdej od 80 do 400 skinów ?

Opublikowano

A jak myślisz? nic trudnego kupić sobie skina za "0.04" zgłoś aukcje, bo losy na allegro są nie dozwolone. (zresztą i tak otrzymasz skiny warte 4 centy.)

Opublikowano

A jak myślisz? nic trudnego kupić sobie skina za "0.04" zgłoś aukcje, bo losy na allegro są nie dozwolone. (zresztą i tak otrzymasz skiny warte 4 centy.)

niedozwolone są ? to jakim cudem te aukcje wgl są wystawione ?

steama można doładować za minimum 5 euro ?

Opublikowano

To jest fejk nie kupuj tam tego :p

niedozwolone są ? to jakim cudem te aukcje wgl są wystawione ?

steama można doładować za minimum 5 euro ?

Ta, to 22-23 zł ;)

Opublikowano

a czy jest jakis inny sposób żeby odblokować ten rynek steam? bo trochę nie chce mi się doładowywać tych 5 ojro

Opublikowano

Nie musisz doładowywać steama za 5 euro. Wystarczy że kupisz nawet najtańszą grę w sklepie Steam i będziesz miał odblokowany rynek za miesiąc.

Opublikowano

No jest nie dozwolone, zgłoś wszystkie tego typu aukcje do allegro. Allegro nie usuwa automatycznie aukcji które łamie ich regulamin, zresztą tam pracują imbecyle jeden mówi ze to łamie prawo a drugi nie.. 

Opublikowano

Co ty, kiedyś otrzymałem AK47 Redline. Jedyny dobry los, reszta to 0,04

//Możesz losować, może uda Ci się trafić w coś dobrego, ale wątpie.

Opublikowano

Chyba faktycznie się nie  opłaca, kupiłem tylko tak dla testu 6 skinów i najdroższy 17 centów, 4 stattraki dostałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...