Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę kupić gc, zrobić serwera

ewelka5lp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... zacznę może od tego, że zakupiłem na allegro kod do warz, od razu na tym koncie miałem 4000 GC Wszystko fajnie. Chciałbym teraz kupić GC, albo serwer to jak próbuję kupić serwer to mam do wyboru Tylko na [Russia] a chciałbym Europe tak więc z tego wynika, że mam jakby Ruskie warz? Zaś jak chcę kupić GC to mi piszę, failed to buy item... Chciałbym się dowiedzieć co mogę z tym zrobić, żeby mieć jakby normalne warz, a nie tylko Ruskie... Nie piszcie, żebym napisał do supportu, bo już to robiłem to nawet nie odpisują. Da się to jakoś zmienić w plikach gry czy coś ? 

PROSZĘ O POMOC !!!

Opublikowano

Witam... zacznę może od tego, że zakupiłem na allegro kod do warz, od razu na tym koncie miałem 4000 GC Wszystko fajnie. Chciałbym teraz kupić GC, albo serwer to jak próbuję kupić serwer to mam do wyboru Tylko na [Russia] a chciałbym Europe tak więc z tego wynika, że mam jakby Ruskie warz? Zaś jak chcę kupić GC to mi piszę, failed to buy item... Chciałbym się dowiedzieć co mogę z tym zrobić, żeby mieć jakby normalne warz, a nie tylko Ruskie... Nie piszcie, żebym napisał do supportu, bo już to robiłem to nawet nie odpisują. Da się to jakoś zmienić w plikach gry czy coś ? 

PROSZĘ O POMOC !!!

Nic nie zrobisz też miałem kiedyś ruskie konto (moje pierwsze dostałem bana) ale już mam drugie na steam 

(na ruskich kontach się tylko GC dostawało z tego co pamiętam a dokładnie Ruski klucz)

Nic się nie da zrobić  by nagle mieć normalnego Key'a 

Opublikowano

Tak jak up Ruskie keye to gówno za przeproszeniem nie dość że dostaniesz bana to masz w dodatku opcje zablokowane.

Nie kupuj nigdy keyi na allegro jak już to ze stron jak fabrykakluczy ,keye czy g2a.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Mhm to Co ja mogę teraz zrobić...

Zrób klan Daj tam gc kup nowe konto  na (steam)<-------------  i przelej sobie GC na klan przynajmniej tyle z tego 

Jak już przelejesz to pobierz sobie hacki :)  są na mpc i drop itemki :)  przynajmniej wykorzystasz to konto ale przelej gc bo szkoda i przekaż dowództwo nad klanem  na te konto które kupisz na steam o ile kupisz 

Wątpię że ktoś ci kupi ruskie konto które ma opcje po blokowane ... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...