Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Launcherem InfectZ

Speedcount

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, problem jest taki, chciałem sobię bo banie w ISS pograć na jakiś emulatorach, zauważyłem że InfectZ to spoko emulator. Pobrałęm LAUNCHER  i nawet nie chcę się on włączyć.

Opublikowano

Pisze że "Ta aplikacja nie będzie działać twoim komputerze". :/

A wrzuciłeś to do gry ?  już pomagałem jednej osobie  tutaj na mpc forum z infectZ

Nawet dałem te same linki i mu wszystko działało ( naprawił sobie InfectZ dzięki temu )

Opublikowano

A wrzuciłeś to do gry ?  już pomagałem jednej osobie  tutaj na mpc forum z infectZ

Nawet dałem te same linki i mu wszystko działało ( naprawił sobie InfectZ dzięki temu )

Tak, zrobiłęm to co miałem. To samo się wyświetla.

Opublikowano

Emmm... Powiem Ci, że też nie mogę włączyć, a jeszcze wczroaj grałem :/ Może nie działa na razie...

na stronie pisze że jest tylko 40 graczy  a zawsze jest ponad 100 + dziwne

Opublikowano

Tym bardziej, że te 40 się nie waha co jest też dziwne, bo zawsze przecież ktoś wyjdzie lub dołączy :)

i tak nie zmienia faktu że ze 100 + osób zrobiło się marne 40

Opublikowano

i tak nie zmienia faktu że ze 100 + osób zrobiło się marne 40

Dziwi mnie to że jeśli był by problem z serwem, to launcher by się dało włączyć, ale nie dało by się już zalogować. Nie wiem jak tutaj, bo w innych Emulatorach tak było (np. DeathZ które już niestety jest Offline :/)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...