Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję szablonu na wzór tego...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie poszukuje coś podobnego do tego co tu jest: 

http://s4.pl/

żeby w szablonie było takie menu że jak się nadusi to schodzi w dół ( nie chce w flash - bo to nie jest flash) 

Jeżeli ci pomogłem kliknij : "LUBIĘ TO". Jeżeli uważasz że temat jest rozwiązany kliknij : "Oznacz jako rozwiązany".

Opublikowano

Strona jest zrobiona w Html + css normalka ale oprócz tego jest JavaScript ale wątpię by był gdzieś taki szablon. Szukasz tego za free czy chcesz kupić? Bo za free to raczej fajnych szablonów nie będzie 

Cześć...

Opublikowano

bardziej licze na free, a kupny jest? jaka cena

Jeżeli ci pomogłem kliknij : "LUBIĘ TO". Jeżeli uważasz że temat jest rozwiązany kliknij : "Oznacz jako rozwiązany".

Opublikowano

Kupno... Taka sama strona to przewidywałbym ok 500 zł +/- ale na taniość nie licz. Oczywiście cena którą podałem to kwota za gotową w 100% stronę 

Cześć...

Opublikowano

Kupno... Taka sama strona to przewidywałbym ok 500 zł +/- ale na taniość nie licz. Oczywiście cena którą podałem to kwota za gotową w 100% stronę 

jak pytalem jednego z dosyc znanych webdesignerow, to za samo psd strony placilbym 900zl. do tego zakodowanie to ponad 1000zl na pewno. takze nie opowiadaj ze za 500zl będzie skonczona strona ;)

Opublikowano

Sorry źle się wyraziłem nie potrzebnie pisałem że w 100 % :-)

Nie zastanowiłem się nad sensem tego, bo przecież nigdy nie ma się 100% pewności co do ceny.

A do kogo pisales? Jesli to nie tajemnica ;)

Cześć...

Opublikowano

Dobra dobra, posiadam styl... z nieznanych źródeł, mam 2/3 style odpowiadające mi, i teraz pomoże mi ktoś poza forum złożyć to w całość?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...