Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hostingu domen.

Codii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie szukam dobrego hostingu domen za darmo np na 2 lata lub rok do miencrafta. Jezeli nie ten dzial to sory nie wiedzialem.

--

Opublikowano

@Tiestooo ja bym chcial .Pl domene

To trzeba płacić :) grosze, ale jednak.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Nie można mieć domeny pl za darmo, ponieważ rejestracja kosztuje.
Jedynie co darmowa domena to .tk

Opublikowano

Pamiętaj, aby przy zakupie danej domeny przeczytać dokładnie wszystkie szczegóły, gdyż jest aktualnie wiele haczyków i żebyś się na jeden z nich nie nadział. :)

Polecam: domena.pl, nazwa.pl, home.pl.

Opublikowano

Domeny za darmo/rejestrację jej nie ma. Jeżeli widziałeś domenę za darmo bez rejestracji itp, to pewnie jest to zwyczajna fake domena. 

Domeny które mogę Ci polecić:

Domena z hostingiem ~ nazwa.pl tania i nie robi żadnych problemów.

- home.pl ~ dobra domena, zniżki ofert, tania rejestracja. 

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngLord Asasin a czy musze byc pelnoletni zeby sie zarejestrowac i taka domene podac bo np. pesel to podac dane nwm tate kuzyna kogos pelnoletniego?

Nie trzeba być pełnoletnim, możesz bez problemu zarejestrować domenę i kupić. Szczególnie u tych zagranicznych dostawców. Zamawiasz, przelewasz i wszystko masz. 

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngLord Asasin hmmm a ten pesel tylko o to mi chodzi o pesel czy musze swoj czy kogos innego doroslego. Tak wiem nie musze byc pelnoletni.

Jeżeli chodzi o to, to najlepiej swój wpisać. ;) 

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngLord Asasin hmmm a ten pesel tylko o to mi chodzi o pesel czy musze swoj czy kogos innego doroslego. Tak wiem nie musze byc pelnoletni.

Niech Twój rodzic założy konto na swoje dane i wszystko kupi, będzie prościej.

Lepiej zrobić chyba tak, niż zamartwiać się na zapas. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...