Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Mid or ADC

Nie podam nicku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od zawsze podobały mi się najbardziej te dwie pozycje. Teraz mam problem z wyborem postaci. Zależy mi przede wszystkim, żeby postać była dość mocna, a najważniejsze, żeby dawała dużo "funu" i szybko się nie nudziła. Może być ciężka do ogarnięcia. Na oku mam:

Corki vs Jinx vs Azir vs Syndra

Kogo polecacie?

Opublikowano

Jeśli chodzi o te twoje propozcyje to tak... zdecydowanie corki w pierwszej konfrontacji, escape,harras,1v1 z innym adc = win całkiem spoczko champ co do jinx jest wdłg mnie po prostu nudna... fajna w niej jest tylko pasywa i te ,,szczypaki'' co do azir-syndra. Obie postacie są cholernie trudne ale większy fun daje raczej azir... żołnierze... które w każdej fazie dają niezły dmg. ult też spoczko a tak z własnego doświadczenia do funu poleciłbym ci zeda jak go wymasterujesz to koleś nawet się nie obejrzy kiedy zginął a poza tym fajna opcja z tymi ghostami i tp. do nich ogólnie op + daję sporo funu oczywiście wszystko zależy od twoich upodobań itd. oraz stylu gry. :P

Opublikowano

Corki aktualnie jest często grany. Dużo osób w tym Nerva twierdzi że to najmocniejszy z  ADC  więc i ja go polecam. 

Opublikowano

Corki całkiem spoko, mocne early, możliwość budowania go na kilka sposobów.

Jinx jest ok ale nudna, imo Q fajnie działa w late.

Azir ciekawa mechanika, znacznie trudniejszy niż Syndra

Syndra ciekawa mechanika kulek, ulti w połączeniu z dfq i kilkoma kulami niszczy

Ja bym wybrał Corki and Syndra

Opublikowano

Dziękuję za rady :) Zdecydowałem się na Azira. Jego mechanika bardzo mi się spodobała i to przeważyło. Ma wszystko czego szukałem w postaci, tzn. dobry escape, jest mobilny, ma dobry dmg, mało osób wie jak na niego grać, dobry pusher itp. Chyba będę go mainował :) Następnym razem będę decydował między Corkim, a Syndrą. Na chwile obecną byłaby to Syndra.

Dziękuję za pomoc.

Do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...