Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmniejszenie pingu w grze za pomocą programu.

Ɲestlee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Posiadam internet LTE i jestem świeżo po formacie komputera. Czytałem trochę o programie WTFast i zauważyłem same przychylne opinie. Z tego co wiem to program podłącza się do VPN i z niego pinguję stację bazową lola przez co mniejsza dystans o bardzo duże odległości co zmniejsza ping. Zauważyłem też że dużo osób go używa tylko jak ja zacząłem to podłączyłem się do VPN w Polsce (najniższy ping) To w grze ping był wyższy niż bez tego. Nie mam pojęcia gdzie znajduje się serwer LOLa także nie wiem też do którego się podłączyć.

Jeśli ktoś z was korzysta albo ma pojęcie o tym to prosze o pomoc.

Dzięki.

4043121350.png

Opublikowano

Dałem na Holandię, na Polskę i na Niemcy. Wszystkie mają dużo wyższy ping od tego bez programu. Dzięki w każdym razie.

4043121350.png

Opublikowano

Wystarczy mieć szybszy dostep do jakiego serwera z wtfast- jesli tak, masz niszy ping, jesli nie, masz wyzszy, proste.

O dużo ten WTFast obniża ping? Warto tam premium kupować?

x

Opublikowano

Można przetestować przez 30 dni ten program. U mnie parę dni temu wyświetlało że mam 2 ms do jakiegoś shanghaju czy coś takiego i potem zrobiłem jeszcze parę testów i ciągle shanghai 2 ms 3 ms 5 ms 0 ms... Ale połączyć się w grze nie szło.

4043121350.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...