Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Cho'Gath

Arbill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od ponad miesiąca spodobał mi się cho'gath na topie 

ale chciałbym wprowadzić na niego jakąś zmianę (mowa o buildzie)

Prawie zawsze buduję go tak

Rod of Ages>Buty Mercurego>Frozen heart>Rabadon>spirite visage>Zhyonia lub rylai

Oczywiście jest to build ogólny w razie jak gram na ap team frozen heart zmienia się na bashee na ad to buty na tabi i spirite visage na thormaila lub omena

Co mógłbym zmienić i co mi to da, w danym buildzie jestem mocno tanky a za razem mam duży dmg.

Proszę o uzasadnione odpowiedzi.

Opublikowano

Hmmm Twój build jest całkiem ok, jeśli koniecznie chcesz w nim jakiś zmian to można Frozen Hearta zamienić na Liandrys. Daje to spory damage przy poke'owaniu z Q + fajnie działa procentowo z hp przeciwnika, po za tym hp i ap dla Cho Gatha jak najbardziej spoko. Spirit visage jest jak najbardziej ok, zamiast tej zhonyii to raczej zawsze wciskałbym Rylai. HP połączone z AP to dla Cho Gatha najlepsze wyjście. Sytuacyjnie jeśli sytuacja tego wymaga to zamiast Liandrys możesz wcisnąć Randuina na armor.

Opublikowano

Co do liandry to można spróbować ale frozen heart jest dość przydatny szczególnie w late, nastackowana ulta cho daje mi dużo hp

nie lepiej liandre było by zbudować zamiast zhyoni?

Opublikowano

A ja polecam budowanie go itemami typu ap + hp (+ jakieś sytuacyjki)  - Spokojnie można (jak ktoś odda już Ci 3 fragi) do końca meczu z 6-7k hp być wytankowanym a dmg zadawać ładny :)

...................\/...................

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...