Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

URODZINY 13.01.2015

milion933

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-----|URODZINY COMBAT ARMS !|--------

W dniu 13 stycznia 2015 roku są urodziny Combat arms ! 

Ciekawe co Nexon Corporation przygotował w tym roku dla nas - graczy.

Mam nadzieje że w końcu usuną ten cały "Wynajem" i powróci stary dobry Sklep, 

może jakieś "Sprawdzenie Obecności" ? Może jakieś rozdanie permów ? 

-----|Zobaczymy !|--------------------------------

Może nie najlepiej mi to wyszło ale myślę na pozytywną opinję ze strony Administratorów jak i Członków :)

Pozdrawiam Huzar .

Nothing is impossible.

Opublikowano

nie nastawiaj sie na nic juz sie zalogowalem jeszcze takiej kichy chyba nie bylo za 10 dni logowania mamy czapke bandame i plecak na perma wiem ze czapka daje +1% speeda jak z reszta dowiemy sie na dniach pozatym 0 permow za GP porazka

Opublikowano

takie permy to sobie nie powiem gdzie mogą wsadzić :P , za gp permów to raczej nie dadzą bo każdy ma co najmniej kilkaset tysięcy kasy na koncie mi się wydaje że kilka lat temu było lepiej jak osobne bronie były za nx a osobne za gp,nie latało tyle dzieci ze specami i dualami,teraz to się nie liczy skil,tylko speed i duale <_< ,dobrze ze chociaż nexon uporał się z haxami,dzięki temu chce mi się grac od 0 po ponad 1,5 roku przerwy :D

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Co to za perm czapka z 1% speeda jak już od CSM mozna kupic 7%.. Dla mnie bez sensu..

Tłumik bezużyteczny za 1 dzień - żeby było coś lepszego pozniej;/

@Kokos9090 Hacki wracają.. Juz mialem Telekilla wczoraj ;(

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Pewnie rozda jakies gówna nie przydatne 

Nexon jest strasznie skąpny 

Ale każdy by sie ucieszył jakby jakies dobre eq ze speedem dał za GP na perma ew jakieś bronie jak np mp5 

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Przynajmniej można permy posprzedawać :D teraz prawda że zrobili się strasznie skąpi z tą grą, kiedyś było więcej promocji i udogodnień dla graczy bez nx'ów :) a co do tych urodzin to szału nie będzie.

Opublikowano

nie wiem czy bedzie można sprzedać te urodzinowe badziewia bo na stronie cos pisza że : 

Wydarzenie „Nagrody za Logowanie”
(07.01 – 27.01.2014)
Logujcie się do gry codziennie by otrzymać nagrody 6 rocznicy!
Należy zauważyć jednak, że nie można dla tych przedmiotów użyć funkcji odsprzedaży.

ale nie wiem czy to sie tyczy tych plecaków,masek itd czy tylko tych za codzienne logowanie

A dostał ktoś z was ten kupon ?

Kupon Upominkowy 6 Rocznicy
Jeśli byliście ostatnio aktywni, mamy dla was specjalny prezent: Do waszych ekwipunków trafi 60% kupon zniżkowy! Kupon wygaśnie za 7 dni, więc skorzystajcie z niego, póki możecie!

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

Co to za perm czapka z 1% speeda jak już od CSM mozna kupic 7%.. Dla mnie bez sensu..

Tłumik bezużyteczny za 1 dzień - żeby było coś lepszego pozniej;/

@Kokos9090 Hacki wracają.. Juz mialem Telekilla wczoraj ;(

Ja ostatnie 2 dni mało grałem bo czasu nie było,raz widziałem typa co miał takiego speeda że w 3s przeleciał całego oila i poskładał każdego kto na drodze był,A na urodziny to takie gówno jest że masakra,tym nie przyciągna nowych graczy,zrobili obóz,a ciężko znalezć kogoś z low rank do wytrenowania :D

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Dni logowania jeszcze aktualne? bo jakos mi lista sie nie pojawia... Zreszta chyba nie ma czego zalowac.Nw czy dobrze sie doczytalem w temacie,czapka 1% do speeda?Plecak dajacy 1 slot? A chusta cos daje?

Zachlapany krwią!

W murach twierdzy - chłód

Katedralny dzwon

Zawieszony w szepcie

Ostatniej spowiedzi ...

Opublikowano

Dni logowania jeszcze aktualne? bo jakos mi lista sie nie pojawia... Zreszta chyba nie ma czego zalowac.Nw czy dobrze sie doczytalem w temacie,czapka 1% do speeda?Plecak dajacy 1 slot? A chusta cos daje?

dokladnie to wyglada to tak

czapka +1%speed

bandama (nic nie daje)

plecak 1 slot

jest wersja elite (za NX)

czapka +7% speeda

bandama 30% staminy

plecak 3sloty -5%speeda

Opublikowano

TO PO CO NEXON DAJE ITEMKI NIC NIE DAJĄCE TYLKO ZE ZNACZKIEM

To jednoczesnie mógłby dać zieloną czapke 

IDIOTY lecą tylko na hajs z czasem to mi sie rzygać chce jak patrzec co oni robią ....

ALE najważniejsze żęby HAJS sie zgadzał przeciez ....

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...