Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie AW50F jakie ma DMG ?

rucek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chce zakupić AW50F na perma, mam do wyboru 3 sposoby zdobycia owej broni. Losować zwykłe AW za 2k Nx, losować AW Desert za 890 Nx lub kupić pack "Mega Suply 4" z AW Navy Camo. Z tego co wiem i słyszałem od innych graczy to AW Desert i Acu jest nieskuteczne i nie zabija na 1 strzał. Oczywiscie wiem, że kazde AW nie zabija na strzala jak sie trafi w rece czy nogi, ale chodzi mi o korpus/ciało. Też sam to zauwazylem mając AW Acu na 1 dzien. Moje pytanie jest takie czy AW Navy Camo tez ma mniejsze obrazenia czy tam skutecznosc? Prosze o wypowiedzi głownie graczy, którzy mają lub mieli styczność z tą bronią :)

z góry dzięki i dam like :)

Opublikowano

AW Navy Camo ma normalny DMG. Myślę, że to będzie najlepszy możliwy zakup.

Nie warto losować AW50F na 8th, gdyż co miesiąc musisz kupować 8th slot (chyba, że masz perma, ale i tak pewnie być wydał 60k ..)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

AW Navy Camo ma normalny DMG. Myślę, że to będzie najlepszy możliwy zakup.

Nie warto losować AW50F na 8th, gdyż co miesiąc musisz kupować 8th slot (chyba, że masz perma, ale i tak pewnie być wydał 60k ..)

masz to AW Navy Camo :))) ? i w tej paczce dostane też 8 slot na zawsze ? :) i czy 8slot można kupić na perm ? :)

Opublikowano

Nie mam, ale wiem że ma normalny dmg (grałem na koncie kolegi). Navy camo jest tylko na 3th slot, ale w paczce dostajesz 8th na 30 dni.

Tak da się kupić na perma. O ile się nie mylę to musiałbyś go kupić około 70 razy, czyli za 175k masz 8th slot na perma :v (oczywiście jest to naprawdę nieopłacalne :D)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Ja posiadam aw50f navy camo na perna i gralem tez zwykla i acu i nie widze zadnej roznicy. Od jakiegos czasu zadne aw nie zabija na 1 strzal, losowac ci nie polecam z wlasnego doswiadczenia i uwazam ze najlepiej zrobisz jak kupisz od razu na perna navy camo. Co do 8th slotu to moim zdaniem 2500 nx na miesiac to nie duzo. Jesli lubisz grac sniperem to mozesz do kapletu dokupic vss a na 8th slot ja tez go posiadam i jestem w 100% zadowolony z gry aw50f navy camo i vss em.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

czy ja dobrze widzę ? czy usunęli wszystkie "Mega Suply Boxy" i dodali jakieś chujowate, nieopłacalne boxy z tygrysimi broniami ? 

Opublikowano

Tak. W sumie dobrze, że to zrobili gdyż te boxy były w IS zbyt długo ..

I chyba zmienia im się polityka w sprawie permów ^^ W końcu ..

MAL

Opublikowano

w sprawie tej polityki możesz objaśnic mi o co chodzi :D

Miał na myśli to, że (może) będą inaczej podchodzić do kwestii przedmiotów permanentnych. Moim zdaniem jest to bardzo wątpliwe. Wystarczy spojrzeć na chociażby Combat Arms, będący także w rękach Nexon'a. W tej grze można już zakupić na stałe każdą pojedynczą broń, PX, czy też postać. -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...