Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Hamachi a inni gracze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie chodzi mi oto ze nie bardzo wiem jak udostępnić  swój serwer hamahi to znaczy co zrobić musi droga osoba jak i ja by mogła sie zalogować na mój serwer.

Zapewne gdzieś juz jest taki temat ale jakos nie umiem sie dogrzebać 

Opublikowano

Po pierwsze zależy od plików, zależy od game, muszą odpalać przez launchera. 

Terenzo, Derin, Niesmialy. Z tymi plikami jest najłatwiej z tego faktu, że wszystko masz wyłożone na tacy i nic nie musisz robić, ściągać dodatkowych rzeczy.

Nawet kto wcześniej nigdy nie widział plików od środka powinien sobie poradzić i z tym w 10 min i grać z kolegami.

The past has gone

Opublikowano

Najłatwiejsze pliki według mnie. Z nimi na ślepo sobie poradzisz. Pamiętaj zawsze o pormapie, tam ma być końcówka .100, w launcherze w pliku .cfg znajomi dają końcówkę normalną i nie ma bata żeby im nie działało.

Jeśli będziesz miał jakieś pytania, coś nie będzie działało to pisz.

The past has gone

Opublikowano

Sprawa wygląda następująco , U mnie wszystko działa łączy sie strona metek normalnie odpala , Na innym pc w kliencie w serverip.cfg ip bez końcówki 100 i nie rusza , pytanie czy ma tam być moje ip hamahi czy tamto na danym pc , co do PortMap wygląda to tak.

port.jpg

Opublikowano

Gracze mają z końcówka .100, Portmap na pewno z .100 a nie normalnie ? Są podlaczeni do hamachi

Tak maja hamahi i sa ze mna podłączeni 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...