Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Launcher Cracked + nodus

PelsonMX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , szukam launchera scrackowanego z nodusem, któregoś dnia znalazłem chyba nawet tutaj do wersji 1.7 coś, teraz potrzebuje na wersję 1.8.1

Opublikowano

FabianXDGame - znam tą stronkę, ale tam same hacki bez launcherów są, ja nie mogę znaleźć launchera żadnego, poszukuję również jakiejś fajnej paczki tekstur, kiedyś miałem fajną taką która wygładzała takstury , drewno wyglądało całkiem inaczej i tak dalej, również nie mogę tego znaleźć...

Opublikowano

FabianXDGame - znam tą stronkę, ale tam same hacki bez launcherów są, ja nie mogę znaleźć launchera żadnego, poszukuję również jakiejś fajnej paczki tekstur, kiedyś miałem fajną taką która wygładzała takstury , drewno wyglądało całkiem inaczej i tak dalej, również nie mogę tego znaleźć...

Chodzi ci o faithfulla? A co do launcherów to TeamExtreme albo Shinigma Launcher.

Opublikowano

żaden z wyżej podanych launcherów mi nie działa, albo nie mogę znaleźć jego działającej wersji, pozatym nie mogę do nich w żaden sposób wrzucić nodusa , może ktoś podlinkować na PW adresy skąd mogę pobrać launchery a nie same czity jak w przypadku wizardhax ? , Paczka tekstur to SoartexFanver :) znalazłem :)

Edit : 

znalazłem Shiginima  fajny launcher i działa - huzuni również zainstalowałem aczkolwiek nie mogę znaleźć wersji 1.8... 

kolejny problem jest taki, że chciałbym przypisać do gry 4 gb RAM , ale edytując profil w launcherze jeśli ustawiam taką linijkę Xmx4000M -Xms4000M , nic się wtedy nie dzieje jak nacisnę przycisk PLAY - mam obie wersje java na kompie i 32 bit i 64 bit

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...