Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FTB Unleashed

Vibray

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

677041420584415594750.png

910521420584415594750.png

872571420584171594750.pngNazwa serwera: FTB Unleashed by Abstract Team

560321420584171594750.pngAdres IP serwera: n1.csrv.pl:12645

872571420584171594750.pngIlość slotów: 50000

872571420584171594750.pngTyp serwera: Feed The Beast Unleashed

872571420584171594750.pngRekrutacja: W zasadzie to tak. Na dole wszystko jest opisane.

872571420584171594750.pngWersja serwera: 1.1.7 (1.5.2)

872571420584171594750.pngPremium: Nie jest potrzebne.

872571420584171594750.pngBiała lista (whitelist): TAK

872571420584171594750.pngPotwory: TAK

872571420584171594750.pngZwierzęta: TAK

872571420584171594750.pngNether: TAK

872571420584171594750.pngEnd: TAK

872571420584171594750.pngPvP: TAK

872571420584171594750.pngLista modyfikacji: Pod linkiem:

http://ftbwiki.org/Feed_The_Beast_Unleashed

oraz:

DODATKOWO: FILM INSTRUKTAŻOWY czyli co trzeba zrobić aby dostać się na serwer!

893311420584416594750.png

[Właściciel] Abstract
[Właściciel] Sker
[Właściciel] (S)layer
[Właściciel] Virgi

[Właściciel] MCV

758091420584416594750.png

Witam wszystkich! Może na wstępie zadam Ci pytanie.. Czy chciałeś kiedyś zagrać na serwerze, na którym nie ma "dzieci"? Czy szukałeś kiedyś miejsca, gdzie można spokojnie pograć wieczorem razem z kolegami po czym wyjść z serwera nie martwiąc się o swój ekwipunek i budowle? Jeśli tak, możesz spokojnie zapoznać się z resztą informacji o serwerze.

Postanowiliśmy stworzyć ten serwer, ponieważ (tak jak pisałem wyżej) szukaliśmy serwera "bez dzieci", gdzie panuje z*******a atmosfera, gdzie można siedzieć godzinami na TS3 i śmiać się do woli. Na pewno też zastanawiasz się jak mamy zamiar oddzielić zniesławione "dzieci neo" od reszty prawilnych graczy? Nasz system rekrutacji składa się z 2 poziomów:

I Rekrutacja ogólna

Wystarczy, że złożysz w tym temacie (lub na PW jeśli nie masz 50 postów) podanie stosując się do poniższego wzoru:

Czy akceptujesz regulamin?: [Tak | Nie]
Nick:
Kilka zdań o sobie: [Opisz tutaj to, co warto o Tobie wiedzieć. Coś co powie nam, że faktycznie możemy bez problemu wpuścić Ciebie na serwer]
TS3 oraz mikrofon: [Posiadam | Nie posiadam]
Chcesz grać: [Sam / Ze swoją ekipą] [w przypadku grupy podaj ilość osób]
Czy jesteś pewien/pewna, że Twój komputer "pociągnie" taką ilość modów: [Tak | Nie wiem]
Forma kontaktu: (PW, GG, Skype)

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu tylko z wybranymi użytkownikami. Osoby, które zostaną przez nas zaakceptowane otrzymują od nas wiadomość o terminie 2 etapu rekrutacji (ustalany indywidualnie dla każdego).

II Rozmowa

Jak wiadomo, każdego można poznać poprzez rozmowę z nim. Jeśli otrzymasz od nas zaproszenie na rozmowę to już połowa sukcesu! Podczas rozmowy możemy spokojnie zweryfikować czy odpowiada nam Twoje zachowanie.

Uwaga: Wymagane jest posiadanie sprawnego mikrofonu oraz komunikatora TeamSpeak3.

Jeśli zostaniesz zaakceptowany zapewniamy Ci:

- download plików clienta

- zarezerwowany slot na serwerze;

- pomoc podczas instalacji clienta;

- świetną atmosferę na TS3;

- pomoc podczas gry, rady, czasami itemy czy surowce;

- brak "dzieci neo" - osoby, które łamią regulamin zostają bezpowrotnie usunięte z serwera.

III Regulamin

1. Na serwerze KAŻDY jest równy. Nie ma administracji, moderatorów ani nikogo, kto ma większe permissions niż zwykły gracz.
2. Na serwerze NIE MA kont ViP, ani żadnych "rang specjalnych"
3. Na serwerze nie ma zakazu przeklinania.
4. Na serwerze obowiązuje KATEGORYCZNY zakaz okradania innych graczy.
5. Na serwerze obowiązuje KATEGORYCZNY zakaz zabijania innych graczy, chyba, że sobie tego życzą (PvP itd.).
6. Jedyne czego oczekujemy to tak zwane "ogarnięcie" i poczucie humoru.
7. Zakazane jest wchodzenie na teren czyjejś posiadłości i grzebanie po skrzynkach. Jeśli wtedy zginiesz - pretensje miej do siebie.
8. W przypadku chęci wykupienia dla siebie slotu hosting obsługuje płatności SMS, PSC, oraz PayPal.
9. W przypadku nieprzestrzegania regulaminu grozi wydalenie z serwera.

MINIMALNE WYMAGANIA dla clienta:

- Java 7 | 8 x86
- minimum 2 GB RAM
- 2 rdzeniowy procesor 
- ok 500 mb wolnej przestrzeni na dysku twardym

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Czy akceptujesz regulamin?: [Tak | Nie]  Oczywiście.
Nick: MorningPL (premium)
Kilka zdań o sobie: [Opisz tutaj to, co warto o Tobie wiedzieć. Coś co powie nam, że faktycznie możemy bez problemu wpuścić Ciebie na serwer] Coś o sobie? Ok. W internecie można mnie znaleść pod ksywką Morning. Jestem raczej osobą wyluzowaną która "nie spina" o byle co, tylko potrafi z każdej sytuacji wybrnąć śmiechem. Nie lubie: Dzieci, Braku kultury, Chamstwa, Poniedziałków, Marchewki, Przecen w Biedronce, Lisowskiej itd. Nie lubię się "wywyższać" staram się uważać każda osobe za równą sobie (lecz niektórych się poprostu nieda). Co więcej ? Nie wiem. Zawsze można pogadać na TS3 bo to rozmowa daje najwięcej informacji. 
TS3 oraz mikrofon: [Posiadam | Nie posiadam] Posiadam, używam itd
Chcesz grać: [Sam / Ze swoją ekipą] [w przypadku grupy podaj ilość osób] Na razie sam a z czasem zobaczymy.
Znajomość ww modów: 1 - 10 Myślę że dałbym sobie 6 ,aczkolwiek nie jestem w tym expertem dopiero zaczynam bawienie sie modami.
Czy jesteś pewien/pewna, że Twój komputer "pociągnie" taką ilość modów: [Tak | Nie wiem] Na obecej paczce na której gram prywatnie jest około 20 modów i mam ok. 800 fps więc myślę że komp da rade.
Czy jesteś/jesteście w stanie opłacić dla siebie slot/sloty: Tak / Nie Oczywiście jeśli zajdzie taka potrzeba.
Forma kontaktu: (PW, GG, Skype) Myśle że PW na forum, bo gg nie używam, a skype nienawidze. Only TS3.

Opublikowano

Czy akceptujesz regulamin?: [Tak | Nie] TAK
Nick: genItalia (pewnie sobie pomyślicie po nicku że jakiś dzieciak ale tak nie jest )
Kilka zdań o sobie: [Opisz tutaj to, co warto o Tobie wiedzieć. Coś co powie nam, że faktycznie możemy bez problemu wpuścić Ciebie na serwer] No to tak nazywam sie Michał lubie grać na kompie oczywiscie i czasami w noge . W mc z modami grałem z 2 lata. Także jak najbardziej ogarniam je .Szukałem właśnie takiego serwera gdzie nie ma grifu zabijania itp. Myśle że można mi zaufać w 100% :)
TS3 oraz mikrofon: [Posiadam | Nie posiadam] Niestety nie,ale mam nadzieje że to nie bedzie problemem
Chcesz grać: [Sam / Ze swoją ekipą] [w przypadku grupy podaj ilość osób] Jeśli z ekipą to 2 osoby jeśli bez to sam.
Znajomość ww modów: 1 - 10 9.5
Czy jesteś pewien/pewna, że Twój komputer "pociągnie" taką ilość modów: [Tak | Nie wiem] Jak najbardziej tak
Czy jesteś/jesteście w stanie opłacić dla siebie slot/sloty: Tak / Nie Nie
Forma kontaktu: (PW, GG, Skype) PW SKYPE

gfavB10pn_eqqheww.png

Opublikowano

Dziękuję, za tak duże zainteresowanie serwerem. Szczególnie na PW, bo w temacie tylko 2 podania :D W najbliższym czasie postaram się skontaktować z Wami.

0RMbv6e.png

Opublikowano

Czy akceptujesz regulamin?: Tak
Nick:  Strikerrr (lub KomorekPL)
Kilka zdań o sobie: Jestem Strikerrr, dość znany na scenie minecraft. Prowadziłem własną sieć na której miałem pod władzą pełno gimbusów i dzieci których nie lubiłem i traktowałem ich jak bydło z którego wyciskałem hajs. Jestem opanowanym człowiekiem i odnoszę się do osób z szacunkiem jeżeli go nie straciły. Lubię czasem pożartować i zjeść jakiegoś stejka. Z pasji mechanik, miłośnik motoryzacji (jeżeli masz taką samą pasję to mamy o czym rozmawiać!). Nie lubię osób które na S7 przyklejają się w swoich golfach 3 do lewego pasa. Nie ma sensu tutaj nic więcej pisać bo zawsze można tą kwestię obgadać na ts'ie. :)

TS3 oraz mikrofon: Mikrofon posiadam, codziennie używam na TS3.
Chcesz grać:  Ze swoją ekipą - wraz z Mornigiem który złożył podanie wyżej.
Znajomość ww modów:  Około 6 ale szybko się uczę.
Czy jesteś pewien/pewna, że Twój komputer "pociągnie" taką ilość modów: Tak , mój drewniany komputer powinien dać radę. :)
Czy jesteś/jesteście w stanie opłacić dla siebie slot/sloty: Jak najbardziej.
Forma kontaktu:  Podam kontakt na PW.

Opublikowano

Właśnie pojawił się poradnik dotyczący tego jak wejśc na serwer. Zapraszamy! Jest nas coraz więcej!

0RMbv6e.png

Opublikowano

Czy akceptujesz regulamin?: [Tak | Nie]  Jasne.
Nick: JackRaymund(premium)
Kilka zdań o sobie: [Opisz tutaj to, co warto o Tobie wiedzieć. Coś co powie nam, że faktycznie możemy bez problemu wpuścić Ciebie na serwer]

Mam na imię Marcin, mam 21 lat, a moimi zainteresowaniami są -

- Koszykówka

- Zjazdy górskie (Rower)

- Klawisze (Ale tylko OP nutki typu "Piraci z Karaibów")

- Nadal bawię się kostkami rubika (3x3, 4X4, 5x5 itd...)

Dlaczego miałbym coś niszczyć, skoro jest to serwer z WhiteList to sam oczekuje od graczy tego, że gdy wejdę na serwer następnego dnia to mój dom będzie jeszcze w całkiem niezłym stanie. Powiem jedno "Budujmy,a będzie zbudowane".
TS3 oraz mikrofon: [Posiadam | Nie posiadam] Posiadam i nie nadużywam mikrofonu
Chcesz grać: [sam / Ze swoją ekipą] [w przypadku grupy podaj ilość osób] Na razie sam a z czasem zobaczymy.
Znajomość ww modów 1 - 10: Osobiście nie grałem troszkę w Minecraft z powodu stanu zdrowotnego więc co nie co wiedzy o modach mi uciekło, ale spokojnie, wszystko można sobie przypomnieć 5 - 10
Czy jesteś pewien/pewna, że Twój komputer "pociągnie" taką ilość modów: [Tak | Nie wiem] Jestem pewny ponieważ sam gram na tym samym launcherze tylko, że na Monster Pack
Czy jesteś/jesteście w stanie opłacić dla siebie slot/sloty: Tak / Nie Jak czytałeś wyżej jestem chory więc nie mogę wydawać pieniędzy od tak.
Forma kontaktu: (PW, GG, Skype) GG, Skype oraz często pojawiam się na TS3

Opublikowano

Bajeczny TEAM :), gwarancja zadowolenia z gry, grało się lata temu u Vibraya i już wtedy było z*********e. Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu z odpowiednimi umiejętnościami :) POLECAM

Opublikowano

Bajeczny TEAM :), gwarancja zadowolenia z gry, grało się lata temu u Vibraya i już wtedy było z*********e. Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu z odpowiednimi umiejętnościami :) POLECAM

Zamiast polecać to bys grał, a nie lecisz sobie :D

0RMbv6e.png

Opublikowano

Czy akceptujesz regulamin?: [Tak | Nie] Tak

Nick: Darilan (Premium)

Kilka zdań o sobie: [Opisz tutaj to, co warto o Tobie wiedzieć. Coś co powie nam, że faktycznie możemy bez problemu wpuścić Ciebie na serwer] Mam na imię Alicja i jestem osobą nieśmiałą i  dosyć spokojną (chyba, że ktoś zaczyna mnie strasznie irytować ;p ). Szukałam wielokrotnie serwera, na którym rzekomo jest "ogarnięta administracja i brak dzieci", a okazywało się, że co druga osoba pisała w stylu "morze bende" ... irytujące jak przez takich ludzi można samemu zacząć kaleczyć ortografię, do tego wszędzie grief, nawet mapa surowcowa wyglądała jak pobojowisko a nie jak miejsce, gdzie można zdobyć trochę materiałów. Sądzę, że jestem osobą kreatywną i lubię wyzwania  ;) Nie wiem tylko jak zniosę przeklinanie gdyż trochę tego nie lubię.
TS3 oraz mikrofon: [Posiadam | Nie posiadam] Posiadam
Chcesz grać: [sam / Ze swoją ekipą] [w przypadku grupy podaj ilość osób] Sama, moi znajomi nie grają w MC
Znajomość ww modów: 1 - 10 1, nie miałam styczności z modami wcześniej.
Czy jesteś pewien/pewna, że Twój komputer "pociągnie" taką ilość modów: [Tak | Nie wiem] Chyba tak
Czy jesteś/jesteście w stanie opłacić dla siebie slot/sloty: Tak / Nie Zależy od kwoty ;)
Forma kontaktu: (PW, GG, Skype) na forum rzadko bywam (teraz będę online by spoglądać jak tam się toczy rekrutacja do WL ;) ). Raczej gg mogę zostawić odpalone (51491128)

zedytowałam, bo jakieś brzydkie kolorki się zrobiły wcześniej ;)

Opublikowano

W wyniku nocnych problemów z serwerem proszę o szybki kontakt (PW, GG, Skype).

0RMbv6e.png

Opublikowano

Czy akceptujesz regulamin?: Tak
Nick:16
Kilka zdań o sobie: [Opisz tutaj to, co warto o Tobie wiedzieć. Coś co powie nam, że faktycznie możemy bez problemu wpuścić Ciebie na serwer]Mam na imię Michał i mam 16 lat .Szukam servera z modami gdzie będę mógł grać spokojnie w dobrej atmosferze gdzie nikt nie kradnie i nie zabija bez powodu . Jestem ogarnięty w towarzystwie i mogę pomagać , jestem otwarty na nowe znajomości, nie niszczę i nie kradnę, jestem z natury dość spokojny . Moje zainteresowanie to : siatkówka , informatyka , elektryka i historia.
TS3 oraz mikrofon: Posiadam
Chcesz grać: Sam
Znajomość ww modów: 7-10 ale muszę się jeszcze trochę nauczyć.
Czy jesteś pewien/pewna, że Twój komputer "pociągnie" taką ilość modów: Tak
Czy jesteś/jesteście w stanie opłacić dla siebie slot/sloty:Chyba tak
Forma kontaktu: (PW, GG, Skype):GG,PW,Skype i Ts

Opublikowano

Czy akceptujesz regulamin?: Oczywiście :)
Nickufo98765
Wiek16

Kilka zdań o sobie: Mam na imię Dominik, gram na modach około dwóch lat, miałem około 10 serwerów na modach :), moją pasją jest piłka nożna i motocykle. Dlaczego chce zagrać??, szukam od paru dni jakiegoś ogarniętego serwera dla Sb i ekipy mam nadzieję że pozytywnie to rozpatrzycie :)
TS3 oraz mikrofon: Tak
Chcesz grać: Z ekipą :), około 4-5 osób :)
Znajomość ww modów: 6, nikt nie jest idealny :) 
Czy jesteś pewien/pewna, że Twój komputer "pociągnie" taką ilość modów: Tak, około 150 FPS
Czy jesteś/jesteście w stanie opłacić dla siebie slot/sloty: Tak, myślę że damy rade coś kminić :)
Forma kontaktu: Skype, ale 1oo % Ts3

Opublikowano

Czy akceptujesz regulamin?: [Tak | Nie] Tak
Nick: Munioo
Kilka zdań o sobie: [Opisz tutaj to, co warto o Tobie wiedzieć. Coś co powie nam, że faktycznie możemy bez problemu wpuścić Ciebie na serwer]Jestem mily przyjacielski,chętnie udzielam pomocy  nazywam sie Wiktor lubię grac na modach
TS3 oraz mikrofon: [Posiadam | Nie posiadam] Posiadam i TS3, i Mikro
Chcesz grać: [Sam / Ze swoją ekipą] [w przypadku grupy podaj ilość osób] Chyba sam no chyba ze będzie ktoś miły na serwerze 
Znajomość ww modów: 1 - 10 7/10 gram na modach od dawna 
Czy jesteś pewien/pewna, że Twój komputer "pociągnie" taką ilość modów: [Tak | Nie wiem] Tak
Czy jesteś/jesteście w stanie opłacić dla siebie slot/sloty: Tak / Nie Tak 
Forma kontaktu: (PW, GG, Skype) Skype, po skype zapraszam na pw

1390155547-U554535.jpg
Opublikowano

Z,ieniły się lekko zasady rekrutacji, także zapraszamy do składania podań! 

0RMbv6e.png

Opublikowano

ref ;) Uprasza się także gracza ramcio123 o zaprzestanie uporczywych prób wejścia na serwer. Jeśli liczysz na to, że wl Cie jakimś cudem przepuści to jesteś w dużym błędzie..

0RMbv6e.png

Opublikowano

Kolejna prezentacja z automatu. No cóż, co można o tym serwerze powiedzieć. Obawiam się że nic, bo nic nie przestawiliście. Nie zagram.

Ha, ha ha ;D Kolejny post z generatora. Jeśli nie masz pojęcia co to jest FTB Unleashed to faktycznie możesz powiedzieć tylko nic. Dodatkowo podam, że nie czekam na oceny prezentacji, oceny serwera bo mnie to do niczego nie potrzebne. Każdy, to dostał się na serwer sam ocenia sytuację. A to, że wszyscy, którzy się dostali są aktywni i dobrze się bawią najlepiej świadczy o serwerze :)

0RMbv6e.png

Opublikowano

Wystarczy umieć czytać, albo chociaż spróbować przeczytać pierwsze 15 linijek tekstu i jesteś w stanie dowiedzieć się wszystkiego. Jeśli chcesz ponabijać posty to niestety ale nie tutaj.

0RMbv6e.png

Opublikowano

50000 slotów. To chyba jakiś żart. Od razu widać, że nie można tego serwera traktować poważnie.

Dlaczego zakładasz, że to żart? Czy uważasz, że nie jestem w stanie udostępnić serwera z 50000 slotów? Widzę w Twojej nauce czytania jakiś progres. 3 linijki! Jeeee :D Jeszcze 12 i będzie cacy :D

0RMbv6e.png

Opublikowano

Czy akceptujesz regulamin?: [Tak | Nie]
Nick: Sotwin
Kilka zdań o sobie: [Opisz tutaj to, co warto o Tobie wiedzieć. Coś co powie nam, że faktycznie możemy bez problemu wpuścić Ciebie na serwer] Jestem osobą spokojną, nie spinającą się w sumie nawet nie mam co tu napisać nie chcę się powtarzać jak inni, nie będzie ze mną kłopotów i tyle. :)
TS3 oraz mikrofon: [Posiadam | Nie posiadam] - Nawet swój własny 1200 osobowy teamspeak na, który wchodzi ponad 300 osób. :)
Chcesz grać: [Sam / Ze swoją ekipą] [w przypadku grupy podaj ilość osób]
Czy jesteś pewien/pewna, że Twój komputer "pociągnie" taką ilość modów: [Tak | Nie wiem]
Forma kontaktu: (PW, TS3, Steam(Opcjonalnie), GG, Skype)

Zamiast % daj buziaka ;w;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...