Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2qtajhf.jpg

2cftxz.jpg

Survival + Gildie

Ip przy starcie

60 slotów

Serwer na wersję 1.7.2-1.7.5

Drop jest z kamienia i w niektórych wypadkach z rud

Diament 1.7

Złoto 1.9
Żelazo 3.0
Węgiel 1.2+ z rud
Szmaragd 0.9+ z rud
Lazuryt 1.2+ z rud
Redstone 1.2+ z rud
Perła 0.6 + z endermana
Proch 1.1 + z creepera

Komendy dot. gildii są spolszczone

2lvxg0.jpg

Itemy na gildie

64 Dynie

32 MossyStone(Jeżeli nie chcesz szukać jest crafting)

32 TNT

14cbk9w.jpg

32 Złotych Jabłek

32 Emeraldy

2hnauza.jpg

Również jesteśmy graczami i wiemy jak niektóre itemki zaśmiecają inwentarz dlatego możesz wyłączyć drop dowolnego itemku poprzez /dropoff

Wiemy, że ciężko czasami wyjść ze spawnu i zacząć grę ze względu na graczy którzy czekają tylko na nas. Dlatego dodaliśmy teleport w losowe miejsce

By nie marnować cobbla i nie zaśmiecać sobie skrzynek jest dostępny cobbleX pod /cobblex

Na serwerze jest kod który losuje zwycięzce 3 koxów

2wd0u1g.jpg

Żeby nie lagować serwera, jak i dla wygody graczy stworzylismy obsydianarki i stoniarki

Stoniarka

x2o5g3.jpg

Obsydianarka

16joj8j.jpg

Nocni gracze są u nas też mile widziani, od 23 do 6 jest podwójny exp i o 0.50 większy drop

333wjex.jpg

✘CIĄGLE DODAJEMY NOWE RZECZY! OBSERWUJ 

Jesteśmy zgranym, ogarniętym zespołem i przede wszystkim dojrzałym wiekowo jak i pod względem prowadzenia serwera. FairPlay u nas to pierwszeństwo czyli wszelkie próby wyłudzania czegokolwiek od administracji karzemy "psikusem" :)

Oczywiście wszelkie podejrzenia czitowania analizujemy, ale nie możemy zapewnić, że na serwerze nie będzie cheatera, nie jesteśmy tego w 100% opanować. Jednak próbujemy jak możemy.

Eventy tylko GDY admin ma ochotę a nie gdy gracz to napisze.

w881nt.jpg

wlunlu.jpg

2hi10sm.jpg

ev439f.jpg

Opublikowano

Wszystko ok napewno zagram tylko te itemki na gilldie jakieś nieciekawe ;x i też drop perełek wypadało by zmniejszyć bo zamiast klepy to będzie oranie perełkami/

20998702874517236159.jpg

Sygna wykonana przez czarnaaa

Opublikowano

Wszystko ok napewno zagram tylko te itemki na gilldie jakieś nieciekawe ;x i też drop perełek wypadało by zmniejszyć bo zamiast klepy to będzie oranie perełkami/

faktycznie, dam perełki 0.6 a co do itemków to mysle ze sa inne niz zwykle przeciez gildia to jest cos wiec trzeba sie postarac zeby ja miec :)

ev439f.jpg

Opublikowano

Jeśli mam być szczery, to nic niesamowitego tutaj nie ma. Wielkiej kariery na dzień dzisiejszy raczej ten serwer mieć nie będzie. Życzę powodzenia.

Opublikowano

faktycznie, dam perełki 0.6 a co do itemków to mysle ze sa inne niz zwykle przeciez gildia to jest cos wiec trzeba sie postarac zeby ja miec :)

0.6 to i tak jescze za dużo 1 nocka=skrzynka pereł ;d

20998702874517236159.jpg

Sygna wykonana przez czarnaaa

Opublikowano

Jeśli mam być szczery, to nic niesamowitego tutaj nie ma. Wielkiej kariery na dzień dzisiejszy raczej ten serwer mieć nie będzie. Życzę powodzenia.

Dlatego z czasem będziemy dodawać własne pomysły.

ev439f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...