Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • ✅ System prywatnych wiadomości
    • ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2qtajhf.jpg

2cftxz.jpg

✘Survival + Gildie✘

✘Ip przy starcie✘

✘60 slotów✘

✘Serwer na wersję 1.7.2-1.7.5✘

✘Drop jest z kamienia i w niektórych wypadkach z rud✘

Diament 1.7

Złoto 1.9
Żelazo 3.0
Węgiel 1.2+ z rud
Szmaragd 0.9+ z rud
Lazuryt 1.2+ z rud
Redstone 1.2+ z rud
Perła 0.6 + z endermana
Proch 1.1 + z creepera

✘Komendy dot. gildii są spolszczone✘

2lvxg0.jpg

✘Itemy na gildie✘

64 Dynie

32 MossyStone(Jeżeli nie chcesz szukać jest crafting)

32 TNT

14cbk9w.jpg

32 Złotych Jabłek

32 Emeraldy

2hnauza.jpg

✘Również jesteśmy graczami i wiemy jak niektóre itemki zaśmiecają inwentarz dlatego możesz wyłączyć drop dowolnego itemku poprzez /dropoff✘

✘Wiemy, że ciężko czasami wyjść ze spawnu i zacząć grę ze względu na graczy którzy czekają tylko na nas. Dlatego dodaliśmy teleport w losowe miejsce✘

✘By nie marnować cobbla i nie zaśmiecać sobie skrzynek jest dostępny cobbleX pod /cobblex✘

✘Na serwerze jest kod który losuje zwycięzce 3 koxów✘

2wd0u1g.jpg

✘Żeby nie lagować serwera, jak i dla wygody graczy stworzylismy obsydianarki i stoniarki✘

Stoniarka

x2o5g3.jpg

Obsydianarka

16joj8j.jpg

✘Nocni gracze są u nas też mile widziani, od 23 do 6 jest podwójny exp i o 0.50 większy drop✘

333wjex.jpg

✘CIĄGLE DODAJEMY NOWE RZECZY! OBSERWUJ ✘

Jesteśmy zgranym, ogarniętym zespołem i przede wszystkim dojrzałym wiekowo jak i pod względem prowadzenia serwera. FairPlay u nas to pierwszeństwo czyli wszelkie próby wyłudzania czegokolwiek od administracji karzemy "psikusem" :)

Oczywiście wszelkie podejrzenia czitowania analizujemy, ale nie możemy zapewnić, że na serwerze nie będzie cheatera, nie jesteśmy tego w 100% opanować. Jednak próbujemy jak możemy.

Eventy tylko GDY admin ma ochotę a nie gdy gracz to napisze.

w881nt.jpg

wlunlu.jpg

2hi10sm.jpg

ev439f.jpg

Opublikowano

Wszystko ok napewno zagram tylko te itemki na gilldie jakieś nieciekawe ;x i też drop perełek wypadało by zmniejszyć bo zamiast klepy to będzie oranie perełkami/

20998702874517236159.jpg

Sygna wykonana przez czarnaaa

Opublikowano

Wszystko ok napewno zagram tylko te itemki na gilldie jakieś nieciekawe ;x i też drop perełek wypadało by zmniejszyć bo zamiast klepy to będzie oranie perełkami/

faktycznie, dam perełki 0.6 a co do itemków to mysle ze sa inne niz zwykle przeciez gildia to jest cos wiec trzeba sie postarac zeby ja miec :)

ev439f.jpg

Opublikowano

Jeśli mam być szczery, to nic niesamowitego tutaj nie ma. Wielkiej kariery na dzień dzisiejszy raczej ten serwer mieć nie będzie. Życzę powodzenia.

Opublikowano

faktycznie, dam perełki 0.6 a co do itemków to mysle ze sa inne niz zwykle przeciez gildia to jest cos wiec trzeba sie postarac zeby ja miec :)

0.6 to i tak jescze za dużo 1 nocka=skrzynka pereł ;d

20998702874517236159.jpg

Sygna wykonana przez czarnaaa

Opublikowano

Jeśli mam być szczery, to nic niesamowitego tutaj nie ma. Wielkiej kariery na dzień dzisiejszy raczej ten serwer mieć nie będzie. Życzę powodzenia.

Dlatego z czasem będziemy dodawać własne pomysły.

ev439f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...