Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Opinie na temat serwera.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam was drodzy gracze minecrafta chciałbym abyście wyrazili opinie na pomysł o serwerze hardcore na wersji 1.5.2.

Jako 2 prosiłbym was o zrobienie takiej paczki na serwer hardcore 1.5.2 aby w niej się znajdował plugin na drop z stona złoto 1,5% damienty 1,5% żelazo 2,5% a reszta 4%.

Aby na gildie było potrzebne 64tnt 64zlotejablka 2koxy 64chleba 64żółte kwiaty 64diamenty 32kości

żeby byly stonairki tak jak na serwrze skkf ze craftuje sie end stone i sie odnawia ston ja ksie kopie i oczywiscie plugin  na anty logout.

Z góry dziekuje.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nie opłaca się tworzyć serwera HC 1.5.2 a co dopiero paczki...

Opublikowano

Kolejny bezsensowny temat. Moim zdaniem nie wypali na 1.5.2 bo to już przeszłość. Jeżeli już nalegasz na "powrót do przeszłości" to rób to po staremu ale na aktualnych wersjach minecraft.

reklama.png

Opublikowano

Nikt nie będzie na tym grał. Ludzie chcą nowości. A patrząc na to co piszesz, już wiem że to kolejny shitcraft nastawiony na hajs.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

wy jesteście s**t po 1 grali by ludzie bo 1.5.2 to był kurw@ hardcore a nie to co teraz zlote jablko 2serca kox kurde niesmiertelny na jakis czas i to ma byc hard 1.5.2 pytałem sie ludzi i grali by a nawet znam pvp gdzie gra 100 graczy co ma premke czemu bo sa fajne klepy a nie

1377531174-U173186.png

Opublikowano

wy jesteście s**t po 1 grali by ludzie bo 1.5.2 to był kurw@ hardcore a nie to co teraz zlote jablko 2serca kox kurde niesmiertelny na jakis czas i to ma byc hard 1.5.2 pytałem sie ludzi i grali by a nawet znam pvp gdzie gra 100 graczy co ma premke czemu bo sa fajne klepy a nie

Skoro jesteś taki pewny że ludzie by grali to po co się pytasz? Jesteś najmądrzejszy, więc czekamy na serwer. Już widzę te tematy "szukam pluginu", "problem z", "nie działa mi", "szukam gotowej paczki"...

@ edit

A nie, to jest nawet W TYM TEMACIE!

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Aktualnie moim zdanie nie opłaca się , gdyż nie wiele ludzi [moim zdaniem] gra na starszych wersjach, co prawda można łatwo zmienić ale chyba nie warto skoro możesz na 1.7.X dołączyć do dużej większości serwerów ni jeżeli masz dołączać do 2-3 serwerów na innej wersji co analogicznie uniemożliwia wejść na wyższe wersje ;)

~ To moje osobiste zdanie nie musicie się z nim liczyć ~

XUQQ6QZ.png

Opublikowano

Boże co wy się klonujecie z tymi tematami już chyba 4 taki.
Wypowiem się tylko raczej typowy gimbus nie ściągnie wersji 1.5.2 specjalnie dla Twojego serwer'a.
Nie wypali!
­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...